Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur säger jag upp min lägenhet, p-plats eller garage?

Du kan säga upp ditt hyresavtal på två sätt.

Digitalt
Det enklaste sättet att säga upp ditt kontrakt på är att logga in på Mina sidor. Under fliken "Mina uppgifter" hittar du ditt avtal och kan säga upp det med Bank-id.

Skriftligt
Det går också bra att skicka en skriftlig uppsägning till oss via post. Du kan antingen använda utrymmet längst ner på ditt lägenhetskontrakt eller skriva ett brev där du anger att lägenheten sägs upp. Brevet ska innehålla adress, lägenhetsnummer, namn och personnummer, kontaktuppgifter för visning och namnteckning i original.
Om ni är flera personer som står gemensamt för kontraktet behöver vi underskrift/signering från båda personerna.
Du får alltid en uppsägningsbekräftelse från oss.

Läs mer om uppsägning av ditt hyresavtal på Poseidons hemsida.

Uppsägningen skickas till:
Bostads AB Poseidon
Box 6156
400 60 Göteborg
Poseidon Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • P-platsen som ni hyr ut står i kontraktet 3 mån uppsägning , men sa upp p-rutan någon dag efter månadsskiftet så nu blir det 4 mån uppsägningstid. Inte bra att betala er 445kr x 4 för en tom p-ruta. Alla som står i kö kan ni fixa så en av dem tar över . eller minst att ni räknar 3 mån från uppsägningsdagen. Lös detta !
  mats
 • Hej Mats,

  Precis som du skriver sägs ett hyresavtal upp till det månadsskifte som inträffar närmast 3 månader från uppsägningen. Det innebär i praktiken att om hyrestiden går över i en ny månad innan uppsägning görs, så räknas den från nästkommande månadsskifte. (Detsamma gäller uppsägning av bostadshyresavtal.)

  Självklart har du rätt att nyttja din p-plats under hela uppsägningstiden!

  Ha en bra dag,
  /Malin
  Malin Uthyrare
 • Rutan förblir tom nu i 4 månader . Har inte tillgång till ert kösystem.
  Kan ni skicka en lista på exempelvis dem 10 första i kön kan någon av dem få hyra rutan av mig?
  mats
 • Hej igen,

  eftersom parkeringsuthyrningen sker helt digitalt, så har vi inga fysiska listor på dem som står i kö till parkeringsplatser. Vi får dessutom inte lämna ut några personuppgifter på någon person i vårt system.

  /Malin
  Malin Uthyrare
 • Hej,
  hur kommer det att när vi hyrde en parkeringsplats fick bara min sambo skriva på avtalet men nu när vi ska säga upp avtalet måste båda skriva på uppsägning?
  Mvh
  Milana
  Milana
 • Hej Milana,

  Eftersom jag inte vet vilket avtal det gäller så har jag svårt att titta på hur det ser ut för er. Ska ni säga upp avtalet digitalt? Om det är så att bara din sambo står för parkeringsavtalet så ska inte du också behöva signera.

  Vill du be att någon tittar på det specifika avtalet kan du vända dig till Uthyrningsgruppen som kan hjälpa dig. Du når dem via Poseidons växel
  på 031 -332 10 00.

  Ha en fin dag,
  /Malin
  Malin Uthyrare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.