Höj tryggheten i vårat område!

Ni höjer ständigt våra hyror, medans standarden och trivseln försvinner i vårat område.
Även tryggheten är borta. Brottsligheten ökar lavinartat i vårat område med omnejd. Senast igår var det nära att en kvinna blev våldtagen på Riksdalersgatan. Mannen flyr upp till Högsbohöjd. Det är rena gettot här nu och inget händer för att sätta stopp för det.
Ni målar om uppgångar i fula gråvita färger(borde inte ens kallas färg)
Vi hade trevliga färger innan, man tyckte om att titta på väggarna, men nu har man bråttom in i sin lägenhet för där har man själv målat det så som man vill ha det.

Vad har ni för svar på detta? Är det inte tänkt att man ska trivas i sitt område?

Kommentarer

 • Hej Monika!
  Tack för dina synpunkter!
  Vi känner till att känslan av trygghet sjunker i många områden och det är en utveckling som tyvärr sker över hela landet.
  Vi som fastighetsägare arbetar kontinuerligt med att öka tryggheten i våra områden och exempel på det är att vi arbetar med att öka belysningen utomhus, beskära buskar som är täta, säkra portar genom att inte lämna ut koder eller ha dem låsta efter ett visst klockslag osv. Om du har något särskilt förslag på vad vi kan göra i just ditt område, får du gärna lämna det till din husvärd. Framöver ska vi också bjuda in alla hyresgäster till en trygghetsvandring, där vi tillsammans tittar på vilka åtgärder vi kan genomföra för att öka tryggheten. Inbjudan kommer i brevlådan eller på trapphustavlan och vi hoppas att du deltar.
  Vad tråkigt att du inte gillar färgen i ditt trapphus. Självklart vill vi att du, och alla andra som bor i våra områden ska trivas. Att hitta en färg alla gillar är svårt eftersom tycke och smak skiljer sig åt. Dessutom går ju färger, liksom mycket annat, i trender. 
  Efter att ha haft mer färgglada färger i trapphusen testade vi nu en mer neutral färg som vi tror står sig länge. Men vi uppfattar det som att du vill ha en mer färgglad ton i ditt trapphus och tar med din synpunkt till då vi målar om nästa gång.

  Vänlig hälsning

  Diana
  Diana Webbansvarig och kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.