Högljutt på gården

Hej!

Bor på Blendas Gata och upplever att det väldigt ofta är samma människor utanför lägenheterna på parkeringen/gården som är högljudda. Dem spelar hög musik, gapar, "varvar" sina mopeder och jag upplever detta som ibland väldigt störande då det låter tydligt in i lägenheten. Samlingen av människor är ofta samma personer som hänger där frekvent, dem är lugna för det mesta men ibland blir det ett himla liv. Dem är högljudda många timmar på dygnet och ibland även långt efter kl. 23.00. Finns det någon lösning/stöd från er för att åtgärda detta?

Hälsningar,
Kanske en liten bitter hyresgäst som uppskattar lugn och ro
Anonym Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för att du kontaktar oss.

  På kvällen kan man ringa till störningsjouren, de nås på 031 80 50 75.
  Under dagtid kan man prata med sin husvärd, boendeutvecklare eller trygghetskonsulent för att få hjälp och stöd. Du kan ringa till växeln på 031 3321000 så kan vi hjälpa dig att få kontakt med rätt person.

  Önskar dig en fin dag!
  Vänliga hälsningar Marie
  Marie Växel/reception
 • Hej,
  Jag har också samma bekymmer med folk som spelar hög musik och gapar och bilar som tutar utanför min lägenhet! Jag har ringt till växeln och har inte fått någon hjälp! De tyckte att folk får göra vad de vill ute på gatan, fast parkeringen där musiken spelas tillhör Poseidon. Nej, jag är inte sur men vill plugga!


  Emma
 • Hej Emma,

  jag är ledsen att du inte har fått rätt hjälp från oss.

  Om du blir störd under kvällar och helger kan du alltid höra av dig till Störningsjouren på telefon 031-80 50 75, som kan åka ut och göra en bedömning på plats.

  Om störningen sker under kontorstid och du inte själv vill prata med den som stör kan du alltid ringa oss och be att få bli kopplad till boendeutvecklaren eller boendekonsulenten på ditt distrikt, så kan de göra en bedömning av störningen.

  Håller tummarna att du får lugn och ro att plugga i framtiden!

  /Linda
  Linda Kommunikationschef
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.