Corona

Jag tycker det är märkligt att ni går ut med information om vad man bör tänka på för att förhindra Corona-spridning. Och att ni ger råd som att "tvätta händerna ca 20 gånger om dagen". Hur kommer det sig att det är er uppgift att informera om sådant? Ni är förvisso en offentlig organisation, men bostäder är det ni ska syssla med.

Kommentarer

 • Hej,

  ja, visst är vi ett bostadsbolag, men vi är också en del av Göteborgs Stad. En viktig del i stadens arbete kring den rådande pandemin är att säkerställa att så många som möjligt nås av information om hur vi alla kan agera för att begränsa smittspridningen.

  Därför har staden bett oss om att informera i de kanaler vi kan om hur man kan minska risken att sprida smitta och hur man ska hålla sig uppdaterad.

  Vänliga hälsningar,

  Linda
  Linda Kommunikationschef
 • Hej!


  Corona - Fråga;
  Undrar om Bostads Poseidon AB halverar hyran för hyresrätter alternativt ger max 3 månads hyresfrihet?

  Eller finns särskilda skäl att söka bostadsbidrag under Corona-situationen?

  "hotell & restaurang medarbetare"
  nn
 • Hej,

  vi har stor förståelse för att många hyresgäster hamnar i en privatekonomiskt svår situation i samband med corona-pandemin. Vi gör dock inga generella hyressänkningar, utan det är fortsatt viktigt att betala in hyran som vanligt.

  Om du ser att du kommer ha svårt att betala din nästa hyra är det jättebra att du hör av dig till oss i tid. Våra boendeutvecklare kan hjälpa till med avbetalningsplan eller bevilja anstånd med hyran. De kan även hjälpa till att stötta och rådge kring vilken hjälp som finns att söka från staden.

  Ring oss via växeln på 031-332 10 00 om du vill prata med boendeutvecklare i distriktet som du bor.

  Vänliga hälsningar,

  Linda
  Linda Kommunikationschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.