Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Balkongrenovering Skolspåret

Hur lång tid ska det ta att få sin balkong renoverad? Detta e andra sommaren nu som man inte kan sitta ute på balkongen, trots löften som hela tiden blir förskjutna. Senaste beskedet va September, men det lär det ju knappast bli. Vilket inte är så konstigt då det tydligen tar ca 2 månader att byta ut räckena på några balkonger. Det e typ allt som gjorts under 2 månader då lagningen av sprickorna redan va gjord när jag uppmärksammade att ställningarna hade stått på samma ställe utan något hade blivit rört i 1-2 veckor.
NekoTheAlien Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Vad kul att du hittat till vårat frågeforum!

  Jobbet ska vara färdigt på Skolspåret, ställningarna ska ner denna vecka och man kan beträda balkongerna.
  Om du har fler frågor kan du kontakta fastighetsingenjör Magnus Alexandersson på 031-3321567.

  Önskar dig en fin dag!
  Vänliga hälsningar Marie
  Marie Robertsson Växel/reception
 • NEJ! Balkongerna är inte färdiga. Skolspåret 1 - 7 har inte fått balkongerna renoverade, vilket hyresgästerna blivit lovade. Jag tyckte väl det var konstigt att ställningarna var borta istället för flyttade. Om ni har fått information om att renoveringen ska vara färdig, så har de ljugit för er. Ser detta ut som om det blivit renoverat? Dessa är tagna idag, alldeles precis.
  NekoTheAlien
 • Hej! Tack för att kontaktar oss.

  Det vi vet är att de går i tur och ordning. Nu har de tagit semester och kommer att fortsätta med renoveringen efter semestern. Hoppas att du har fått svar på din fråga och du är alltid välkommen att kontakta oss på 0313321000.

  Med vänlig hälsning, Sarah.
  Sarah Växel/reception
 • Nu är jag förvirrad. Varför har ni sagt tidigare att arbetet e slutfört och nu säger ni att det bara e semesteruppehåll? Och har inte byggarbetarna haft semester redan, med tanke på att inget hände med renoveringen under ca 2 månaders tid?
  NekoTheAlien
 • Hej! Vi får ursäkta för tidigare information. Den uppdaterade informationen vi fick är att det är semesteruppehåll och att det renoveras i tur och ordning alltså snart är det er tur med. När exakt kan vi inte svara på utan det är på gång. Om du vill ha vidare information i ditt ärende så kan du kontakta oss på 0313321000.

  Ha en fortsatt trevlig sommar!
  Med vänlig hälsning, Sarah.
  Sarah Växel/reception

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.