Existensiella samtalsgrupper

Hej,
Jag har utbildat mig i extistensiell handledning och kan hålla digitala eller fysiska kurser i det här - Gratis. Det är via Hälsolots i Majorna/Linné som jag fått utbildning i det här. Och via Hälsolots så kan personer boende i Majorna/Linné få gå dessa kurser.

Jag skulle vilja att invånare i Partille också får denna möjlighet och jag kan alltså hålla i sådana samtal/grupper. Men behöver lite hjälp med att marknadsföra detta och få människor att anmäla sig.
Jag arbetar som mentor och volontär på Mind och brinner för att vi ska bli bättre på att prata om och ta hand om vår och våra medmänniskor psykiska hälsa. Eftersom jag bor i Partille, tänker jag att det är bra att börja här... 😀

Jag vill gärna samarbeta kring detta och tänker att det ligger väldigt väl inom kommunens intresse att få till ett sådant här samarbete. Jag kommer alltså att göra det är på min fritid och det är gratis att delta i en Existensiell samtalsgrupp

Hur kan vi göra det här på ett bra sätt?

mvh
Cecilia
Cecilia Karlsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Cecilia,

    Jag har tagit ditt mail vidare till förvaltningarna, de har även fått din mailadress om de vill ta kontakt. Framöver är det bättre att du mailar sådana här samarbetsförslag till: kundcenter@partille.se så kan vi lättare lägga mailet vidare.

    Vänlig hälsning,
    Hanna Kommunvägledare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.