Till senaste kommentaren

Hur blir jag medlem i kundklubben?

Hej!

Vad roligt att du vill bli medlem i vår kundklubb "We are Panduro"!

Våra duktiga butiksmedarbetare hjälper gärna till att registrera dig. Det går snabbt och du får inom kort ett sms i vilket du behöver fullfölja din ansökan. Det gör du genom att kryssa i och godkänna våra villkor samt komplettera med dina kontaktuppgifter. Tänk på att kryssa i att du vill ta emot SMS och e-mail ifrån oss så att vi kan skicka våra erbjudande till dig.

När det är gjort får du ditt första oemotståndliga erbjudande.

Det går också bra att registrera sig på hemsidan. Du hittar fliken längst upp till höger.

Varmt välkommen!
Panduro Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag vill bli medlem
  Lina Östman
 • Hej Lina!

  Tack för att du kontaktar oss. Vad roligt att du vill bli medlem i vår kundklubb " We are Panduro".

  För att bli medlem registrerar du dig lätt via hemsidan. Längst upp till höger på den svarta listen finns en flik som heter " Registrera dig". Tryck på den och följ instruktionerna så kommer du att höra ifrån oss när din registrering är klar.

  Bor du i närheten av en Panduro-butik går det också utmärkt att bli medlem där. Butikspersonalen hjälper dig gärna.

  Lycka till och varmt välkommen!

  Med vänlig hälsning,

  Kerstin
 • Liaisolde@outlook.com
  ..............

  Sökresultat för: Hej, jag ansökte om att öppna eget, jag ringde upp ett nummer mitt upp ialt för att kolla om den lim pistolen fanns kvar där, det gjorde den inte trots skriven. Jag har inte valt ngn. Förlåt för att ha krånglagt till det. En del måste nog raderas tror jag. Som mini gun tar de väl bàra mina. Sà måste stryka de större. (På Amazon visar de mini lim.) En sak till, det finns en affär till i Linköping men de kanske inte tillhör Panduro. Köper mycket av henne till sakerna jag gör. Intresserad av allt men MER AV DOOLE MAKING (SKA FÖRSÖKA KOMMA UT VIA YOUTUBE VIA VÄN I CANADA Amanda. Affären i Linköping heter Katarina Crapbooking. Jag gillar jornals, doodle. Månadzs ska Amanda hjälpa till med. Det går åt så mycket föruto......tex hjälper Tradwood (stavning?) Plasfole maskin till etc. Har Ni raderat mig nu?

  Lia Dahlquist
 • Hej Lia!

  Tack för att du kontaktar oss. Allting ser rätt ut med ditt medlemskap i kundklubben och vi har inte raderat dig.

  När det gäller din senaste order och om du önskar returnera något gör du det med hjälp av returhandlingarna som finns med i ditt paket.

  Kontakta oss på Customer Care om du behöver mer hjälp. Du når oss på telefon 040-223070 eller via mejl customercare@panduro.se

  Önskar dig en trevlig dag och varmt välkommen åter!

  Med vänlig hälsning,
  Kerstin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.