Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

widget och internationella tidningar

Trodde omni även skulle innehålla större internationella tidskrifter som ny tines, le monde etc. Det bör glras en widget så man kan få ett flöde direkt på startsidan på telefonen som hos ny times eller svd

Kommentarer

 • Hej och tack för feedback!
  Jodå, vi har en enorm mängd internationella källor i vår rapportering. NYT etc är ganska vanliga källor som du kan läsa via Omni. Däremot prioriterar vi just nu engelskspråkiga källor. Men om ni är många som även vill kunna läsa källor på fler språk, så får vi absolut överväga saken. Alltså som oftast länkar vi dock även till källor på fler språk när det är särskilt relevant, men vi brukar då också söka versioner på engelska/svenska för läsarnas skull.

  Några källor du saknar? Några källor du vill se mer av? Kom gärna med synpunkter!

  Markus Gustafsson Chefredaktör och ansvarig utgivare
 • Hej Jonas!

  Vi länkar väldigt ofta till internationella källor som NY Times under vår artiklar. Titta på kategorin utrikes framförallt så kommer du se många utländska sajter.

  Widget är en bra idé!

  Med vänlig hälsning,
  Ian

 • Någon ETA på widgeten?

 • Hej Freja!

  Just nu jobbar vi på en version av android-appen som innehåller buggfixar och optimeringar. Efter det så kommer vi att jobba på en version som gör att android-appen har samma funktionalitet som iPhone-appen har idag. Först efter det kan det bli aktuellt att titta på widget-funktionalitet.

  Med vänlig hälsning,
  Ian

 • Hej,

  Vill tipsa er att lägga till Finlands största svenskspråkiga tidning på bevakningslistan - Hufvudstadsbladet.
  www.hbl.fi

 • Hej Marre,
  Tack för tips! Vi på redaktionen bevakar HBL, och använder oss ofta av dem eller Svenska Yle när vi rapporterar om nyheter från Finland.

  Vänliga hälsningar,

  Samuel Inghammar Utvecklingsredaktör
 • Hur går det med widgeten?

 • Widget till Android tack!

 • Ser gärna en widget till Mac OS notiscenter, have varit smidigt och säker dragit trafik till sajten. Jag ser också gärna nyhetskällor på andra språk än Engelska och Svenska. För mig är begränsningen bara vad ni hinner med och klarar av att läsa. Intressantast är danska, norska och finska och sedan stora våldsspråk som tyska, ryska, spanska, arabiska och franska.

 • Omni
  R en fantastisk tjänst. Hoppas ni kan göra en widget snart. Apples egna News är tokdålig för oss svenskar. Med widget skulle ni ta första parkett på allas skärmar. Kör hårt, bra jobbat!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.