Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

When connection is weak

Symbolet for at siden lastes går ikke vekk selv om teksten er mottatt (en cirkel med snurrende hjul inne i). Jeg har svakt nett og telefonen veksler mellom wifi og 3G. /Knut

Kommentarer

 • Hej Knut,
  Kul att se dig här!
  Det där är dessvärre en bugg vi har just nu. Dessvärre måste du tvångsavsluta appen för att få bort. Vi jobbar för att få bort den där buggen som uppstår när du växlar mellan 3G och Wifi.

  Markus Gustafsson Chefredaktör och ansvarig utgivare
 • Hej Markus
  Omni er kuul. Men jeg ønsker en nyhetstjänst som også har lokale nyheter ned på kommunenivå - og med intelligens som lærer av mitt beteende over tid. You fix?

  Hils Ian og si fra hvis Schibsted ASA kan hjelpe med noe.

  Knut

 • Knut,

  Vi fixar förstås allt du ber oss om...;-) Lokalt är en svår fråga, den bör diskuteras. Vi kommer att lansera möjligheten att själv påverka mixen av toppnyheter. Till en början så att man själv kan justera mixen (exempelvis om man vill ha mindre nöje, sport etc), på sikt skulle det kunna finnas möjligheter till automatiskt lärande. Men vi får se hur efterfrågat det är av läsarna först. Våra undersökningar hittills har visat att halva målgruppen är mycket intresserade av personalisering, medan andra halvan inte alls är. Inställningen till det automatiska lärande är ofta också en vattendelare.

  Tacksamma för fortsatta idéer, feedback o synpunkter!

  Markus Gustafsson Chefredaktör och ansvarig utgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.