Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Välja flera orter för lokala nyheter

Finns det någon möjlighet att få läsa lokala nyheter från mer än en ort? Kryssrutor istället för radioknappar vore kanon. Jag skulle vilja läsa lokala nyheter för alla tre orter Stockholm, Göteborg och Malmö (och gärna fler orter med tiden) utan att behöva ha en användare per ort.

Kommentarer

 • Hej Christer,

  Nej, man kan tyvärr bara välja att via lokal nyheter från en ort åt gången. Förhoppningsvis kan vi utöka rapporteringen i ramtiden till att även innefatta andra städer.

  Vänligen
  Jenny Åbonde
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • För att vara ett nyhetsmedia, så är det ju ynkligt att det finns bara 3 orter att välja på.
  Sverige är ju mycket större än så.
 • Tack för ditt inlägg! I nuläget testar vi tre orter men det är inte omöjlig att försöket utvidgas längre fram. Jag kan rekommendera dig att följa orter du är intresserad av via inställningarna i Omni-appen, då får du en nyhetsnotis varje gång vi publicerar något om den stad eller region som du har valt.

  Vänligen
  Helena, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Tack för ditt inlägg! Vi hoppas kunna utöka vår lokalbevakning med fler orter framöver. Vi bevakar redan i nuläget större händelser i hela landet men vill självklart ha möjligheten att ha en ännu mer djupdykande bevakning i framtiden.
  Bästa hälsningar /Josefin Pehrson, redaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Det får gärna komma till fler orter, men innan dess vore det intressant att kunna välja mer än en ort. Bara för att jag bor på en ort gör det mig inte mindre intresserad av andra. I dagsläget skulle jag gärna läsa lokala nyheter från alla tre nu tillgängliga städer. Inte bara en eller noll.
 • Hej igen Christer Pettersson och tack för feedback!

  Om du vill bevaka fler än en ort är det möjligt att följa taggarna: ”Storstockholm”, ”Storgöteborg” och ”Malmö-Lundregionen”.

  Mvh, Linnea på redaktionen
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.