Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför så mycket negativt om USA?

Varför skriver ni aldrig några positiva nyheter om usa? Det skapades rekordmånga jobb där nu. Är det för att ni alldeles uppenbart är då vänstervridna och trumphatare? Jag tappar fullständigt förtroendet för er hemsida.

Kommentarer

 • Hej Mattias,

  Tack för din feedback, även om jag inte håller med dig i sak. Generellt, även när det inte gäller USA, kan man väl säga att de "positiva" nyheterna kanske till viss del hamnar i skuggan av konflikter, det är en utmaning som medier har att hantera hela tiden. När det gäller exv den ekonomiska utvecklingen i USA låter det som att du kanske skulle gilla att läsa våra andra app, Omni Ekonomi, där vi fördjupar oss mer i frågor som sysselsättning och det amerikanska näringslivet. Det du efterfrågar om sysselsättning har vi till exempel skrivit om mer utförligt där, se aktuellt exempel nedan. Vi tar dock med oss att vi bör prioritera den typen av nyheter även i Omni, som annars har en mer allmän nyhetsbevakning där smalare ekonominyheter prioriteras bort.

  Hälsningar
  Helena Sällström, Omni


  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Men herregud. En artikel som är positiv, ska den gottgöra alla andra dussintals negativa artiklar ni spyr ur er varje dag? Omni är extremt vänstervriden och att ni tar upp alla perspektiv är inget annat än en lögn. Ingen har snart förtroende för er längre.
 • Hej Peter,

  Vi skriver som sagt oerhört stora mängder artiklar om den amerikanska politiken med en mängd olika perspektiv. Hör gärna av dig till tjänstgörande redaktörer på redaktion@omni.se om du tycker att vi hamnar fel i någon specifik del av rapporteringen.
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Det har varit väldigt ensidigt negativ Trump rapportering sedan han blev tillsatt. Jag har googlat politisk inriktning för Omni. hittar inget. Men alla nyheter alla perspektiv stämmer inte
 • Hej Mats,

  Tack för din synpunkt!

  Omni har inte något politisk inriktning, utan rapporterar flera olika perspektiv och infallsvinklar på nyheterna från andra medier. Nyhetsrapportering från källor NYT, WSJ, CNN och Fox varvas med både internationella och svenska analyser och ledartexter.

  Är det specifika källor du tycker att vi saknar i vår bevakning?

  Mvh /Calle Sandstedt, redaktionschef
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.