Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Trumps USA

Varför skriver ni alltid (nästan alltid) Trumps USA. Har inte sett Merkels Tyskland eller Löfvens Sverige en enda gång. Kan man ana en agenda ?

Kommentarer

 • Hej Sigge,

  Många frågor kring den amerikanska politiken kretsar kring Donald Trump på ett mer direkt sätt än vad exempelvis den svenska politiken kretsar kring Stefan Löfven. Det är det ena skälet. Det andra skälet är att vi har många användare som vill kunna följa och få uppdateringar om precis alla nyheter som rör Donald Trump och då är det smidigt för dem att kunna följa den så kallade ämnestaggen Trumps USA. Jag håller med dig om att formuleringen Trumps USA kanske inte är hundraprocentigt perfekt, men jag tycker att den fyller sin funktion och i nuläget har vi inga planer på att ta bort/ändra den.

  Ha en trevlig påskhelg,
  Helena Sällström, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Tack för svar, men jag köper inte argumentet. Jag sökte på Trump och fick flera träffar än de med den vinklade rubriken: Trumps USA.
 • Hej,
  i de fallen kan det vara så att vi missat att lägga in den ämnestaggen. Hänvisar annars till det min kollega skrivit tidigare. Vår agenda om man vill kalla det så är att det ska vara lätt att följa allt som har med hans mandatperiod att göra.
  Bästa hälsningar /Josefin Pehrson, nyhets- och utvecklingsredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.