Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Trumps USA...

Jag är inte någon större fan av Trump dock kan även en tok ha rätt och göra bra saker. Men, att ideligen beskriva USA som Trumps USA blir i längden väldigt irriterande minst sagt! Inte beskrev Ni USA under Baraks tid som President som Obamas USA, eller? Nu får Ni banne mig sluta med det! OK? Eller är Ni Vänsterblivna?

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för ditt meddelande. Vi söker aktivt efter nyanserade nyheter om Trumps presidentskap, men i journalistikens uppdrag ingår också att vara granskande så det är heller inte konstigt att en stor del av nyheterna anlägger kritiska perspektiv.

  När det gäller "Trumps USA" så är det ett övergripande tema vi använder för att läsare som är mycket intresserade av nyheter som handlar om USA:s utveckling under Trump, samt presidentskapet, genom sina personliga inställningar i appen ska kunna få alla uppdateringar kring detta. Vi bedömer inte att det finns en negativ klang till just detta.

  Så, tack för ditt mejl som sagt! Vi svarar gärna på frågor om hur vi resonerar på Omni men det är lättare om du försöker hålla en trevlig ton i stället för att välja ord som "vänsterblivna".

  Tack på förhand!
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.