Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tokiga rubriker?

Hej! Har märkt idag att några av era rubriker är lite tokiga, exempelvis Nordea faller i börsens öppning "penismassage" och Unga rekryter tvingades våldta varandra - tv-livesänder resa runt Island.. Vansinnigt underhållande!

Renée Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  Tack för din rapport!
  Det låter ju helt vansinnigt (och underhållande) :-)

  Jag kan inte återskapa det här, har du möjlighet att skicka en skärmdump på hur det ser ut hos dig?

  Catarina Smedshammar
 • Det verkar som att det har löst sig nu, vissa ord i vissa rubriker "följde med" i flödet. Skickar med 2 bilder som jag skärmdumpade (mest för underhållningsvärdet smile )

  Keep up the good work!

  Bifogade filer:
  https://kundo.se/site_media/attachment/forum_87...

  https://kundo.se/site_media/attachment/forum_87...

  Renée
 • Åh jisses...

  Det där måste vara ett ytterst tillfälligt fel i utritandet av sidan - och förhoppningsvis bara lokalt på just din dator den här gången. Men vi fick skrämselhicka här!

  Bra att det har ordnat upp sig, vi ska titta på om det går att säkra upp så det inte sker igen.

  Tack!

  Catarina Smedshammar
 • "...Tech Brief? Signa Upp!"
  Vore skönt att slippa dålig svengelska.
  Alla avsnittsrubriker i menyn är på svenska utom "Tech". Slappt och slentrianmässigt tycker jag. Det svenska "Teknik" borde duga gott.

  Bengt Norlander
 • Extremt dålig svenska numera på Omni. Tyvärr, verkar det inte bara vara små misstag, utan ofta dålig förståelse i den grundläggande svenska grammatiken, vilket medför att hela meningar blir svårtolkade.
  Ett exempel: ”När jag pratade med hon kände jag hur något inom mig blev ljusare”

  Bengt Asplund
 • Hej Bengt,
  Det låter ju onekligen som konstig grammatik. Men jag kan inte hitta den meningen när jag söker i vad vi skrivit. Vet du vad rubriken var på den texten?

  mvh

  Samuel Inghammar Nyhetsredaktör
 • Ang. Trumps röster; "Donald Trump tycks ha svårt att släppa att Hillary Clinton fick fler röster än honom i presidentvalet i november, ..."
  Jag är språkfascist, jag vet, men det skär i mitt språkcentrum när jag ser sådan behandling av språket.

  Tomas Ekström
 • Hej! Jag ser ofta stavfel på er sida, där ord faller bort och man får gissa vad meningen betyder. Jag vet inte hur det fungerar hos er men jag föreslår att ni ber kollegor korrläsa era sammanfattningar, de är korta så det borde inte vara tidskrävande. Utöver detta har jag flera gånger reagerat på vilket sätt olika nyheter betonas genom udda ordval. Nu senast är exemplet: "Abortkritiska barnmorskan". Hon är inte bara kritisk väl? Hon är en abortvägrande barnmorska! Flera gånger har jag noterat liknande exempel och jag tycker det är viktigt hur ni journalister signalerar nyheter, det ska vara så objektivt och korrekt som möjligt, eller hur?

  Toini
 • "Trollsajt betalar de som sprider hat." Med den här sortens "grammatik" är det inte klart vem som betalar, trollsajten eller de. "Trollsajt betalar dem som sprider hat" borde det vara.
  Jón Hauksson
 • Hej Jón! Du har rätt, rubriken är fixad.
  Tack för att du hörde av dig.

  Ines Micanovic

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy