Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ta bort SPiD

Hej,
Hur gör jag för att avregistrera mig, mitt Facebook-konto och tabort all min info från SPiD?

Kommentarer

 • Hej!

  Mejla info@omni.se så hjälper vi dig med det.

  Med vänlig hälsning,
  Ian

 • Jag vill be er att ta bort mig från omnis nyhetsflöde, det har blivit mig övermäktigt, vill helt enkelt slippa, gäller f n enbart omni
 • Jag har alldeles nyss gjort det,, jag vill ber att bort mig så att jag slipper nyhetsflödet från omni, det har blivit mig alldeles omöjligt i flödet. Måste få ha livet till litet annat. obs detta gäller enbart omnis nyhetsflöde nu.
 • Hej Kerstin!

  Du får hjälpa mig att förstå vad det är du vill göra. Är det helt enkelt så att du vill avinstallera Omniappen? Det gör du i inställningarna i din egen telefon. Hör av dig om du behöver hjälp med hur det går till – berätta då också gärna vad du har för telefon.

  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Hej,
  Skriver från min padda, har mig veterligen inte installerat någon app men väl tackat ja till att få omnis nyhetsprogram. Det vill jag nu be er ta  bort. Flödet har blivit mig övermäktigt, behöver sanera mer i allt som dagligen tar tid från mitt liv utan det blir meningsfullt för mig.
  Så var snäll och avregistrera mig som mottagare till Omni.
  Mvh
 • Hej Kerstin,

  Menar du Omnis nyhetsapp eller får du ett nyhetsbrev på mejl varje vardag som heter Morning brief? Om det är appen du menar så måste du avinstallera den, det kan vi inte göra åt dig (vet du inte hur man gör kan du googla på "Avinstallera appar" och få beskrivningar). Om det är mejlet så finns det en länk i mejlet som du klickar på för att avregistrera dig.

  Vänliga hälsningar
  Helena, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.