Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sveriges bästa nyhetssida

Sedan jag började använda Omni så har jag slutat gå in på någon av de andra nyhetssidornas startsidor som är så sjukt icke användarvänliga, fulla med reklam och clickbait. Omni är grymt för att:
 1. Omni länkar till källor (sluta aldrig med det!)
 2. Omni jobbar inte med clickbait
 3. Omni har extremt smooth hemsida (man håller sig på en och samma sida hela tiden, den är snygg och reklamen är inte störande)
Mitt enda problem är att jag är en "text-markerare", vilket betyder att jag alltid vill markera text när jag läser den, vilket gör att artiklarna minimeras när jag trycker snabbt (dubbelklickar gärna) på dom. Jag förstår att detta är en smal målgrupp och jag ser inte direkt någon lösning på problemet heller, men säg till om ni hittar någon (eventuellt att sidan inte reagerade på dubbelklick kanske?). Jag får helt enkelt avvänja mig från att alltid markera text kanske. Det är inte direkt normalt beteende.


Tack!
/jocke

Kommentarer

 • Hej,
  tack för ditt inlägg. Vad roligt att höra att du tycker så mycket om Omni. Jag kopplar vidare ditt önskemål till ansvariga men så vitt jag vet har det inte varit en brett efterfrågad funktion.

  Bästa hälsningar /Josefin Pehrson, nyhets- och utvecklingsredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Bästa,bästa nyhetssidan i alla kategorier..om du är på språng och vill få dig en snabb uppdatering så är OMNI det självklara valet. Toppen att ni börjat med längre artiklar som ni länkar till s.k långlösning..
  Inga artiklar om så ”så rika är dina grannar” som slaskpressen gottar sig i. Sedan noll reklam banners från olika vidriga Casino bolag..så TACK Omni fortsätt så här..
 • Kul att höra! Tack för din positiva feedback!
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.