Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sveriges bästa nyhetssida

Sedan jag började använda Omni så har jag slutat gå in på någon av de andra nyhetssidornas startsidor som är så sjukt icke användarvänliga, fulla med reklam och clickbait. Omni är grymt för att:
 1. Omni länkar till källor (sluta aldrig med det!)
 2. Omni jobbar inte med clickbait
 3. Omni har extremt smooth hemsida (man håller sig på en och samma sida hela tiden, den är snygg och reklamen är inte störande)
Mitt enda problem är att jag är en "text-markerare", vilket betyder att jag alltid vill markera text när jag läser den, vilket gör att artiklarna minimeras när jag trycker snabbt (dubbelklickar gärna) på dom. Jag förstår att detta är en smal målgrupp och jag ser inte direkt någon lösning på problemet heller, men säg till om ni hittar någon (eventuellt att sidan inte reagerade på dubbelklick kanske?). Jag får helt enkelt avvänja mig från att alltid markera text kanske. Det är inte direkt normalt beteende.


Tack!
/jocke

Kommentarer

 • Hej,
  tack för ditt inlägg. Vad roligt att höra att du tycker så mycket om Omni. Jag kopplar vidare ditt önskemål till ansvariga men så vitt jag vet har det inte varit en brett efterfrågad funktion.

  Bästa hälsningar /Josefin Pehrson, nyhets- och utvecklingsredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Bästa,bästa nyhetssidan i alla kategorier..om du är på språng och vill få dig en snabb uppdatering så är OMNI det självklara valet. Toppen att ni börjat med längre artiklar som ni länkar till s.k långlösning..
  Inga artiklar om så ”så rika är dina grannar” som slaskpressen gottar sig i. Sedan noll reklam banners från olika vidriga Casino bolag..så TACK Omni fortsätt så här..
 • Kul att höra! Tack för din positiva feedback!
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • synd bara att se skriver tendentiösa artiklar.....
 • Omni fortsätter att vara korkade: Eftersom Omni är gratis så behöver Omni inte läsarnas personuppgifter, inloggning etc. Inloggning och krav på personuppgifter kostar pengar och är kränkande för den som är så dum att han loggar in på Omni. Omni ska skrota sin personuppgiftspolicy, den behövs inte.


  Omni är en jättefin nyhetssajt, fortsätt och utveckla den istället.

  Huffington Post, France24, alJazera och många fler nyhetssajter kräver inte inloggning....!

  Hälsningar Johan Bengtsson
 • Jag är beroende av Omni!Bästa sättet att få nyheter,jag är inne många gånger under dagen😃👍
 • Älskar Omni, ni gör ett fantastiskt jobb!

 • Jag vill ge en eloge till Omni för att ni är en av mycket få nyhetskällor som i högre utsträckning verkar försöka lyfta fram allvaret i befolkningens ansvar att plana ut smittspridningen under pågående globala hälsokris. En stat kan införa åtgärder och skapa planer, men de kan inte få samhället att förstå sin avgörande roll i det hela.

  Det är befolkningen som är den viktigaste och yttersta faktorn, för om vi inte tar vårt ansvar, varje individ, är spridningen omöjlig att stävja. De flesta må få det i slutänden, men om vi tillåter en tsunami av "onödiga" svåra fall skölja över landets sjukvård - som i många länder var ansträngd redan innan katastrofen - dömer vi många till döden när triageringen hamnar på en nivå vi aldrig hade kunnat föreställa oss skulle kunna ske. Den absolut viktigaste principen för att minska effekterna av en sjukdomsepidemi - är att plana ut spridningen. Det ger samhället en chans att klara av trycket. "Onödiga" fall är de som utsätter sig själva för större risker än nödvändigt i sin överskattade tro att de själva står över potentiell svårare sjukdom. Även om man inte hamnar i kritiskt läge, tar man upp en sjukhussäng från någon som redan sedan förut hade en stor risk att behöva den.

  Genom sin ovilja att offra sin frihet iallafall till viss grad - sprider man smitta till de svaga och utsatta, men bidrar även till en samhällskris med stora mängder saknad personal i viktiga yrken och funktioner, som ytterligare försvagar ett samhälle i en snart ohållbar situation. Vi har potentialen att förebygga detta. Om vi bryr oss.

  Och här kommer media in. Tack för en mer ansvarsfull inriktning som inte baseras på vare sig panik-eldning - eller dess stävjning.
 • Vi tackar och bockar för berömmet!

  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Betalar gärna en liten slant men fattar inte vad det är för kort uppgifter ni behöver. Cac vad är det?
 • Hej Arne!

  Tack för att du överväger att stötta! Tänker du på CVC? Det är en tresiffrig kod som du hittar på baksidan av ditt betalkort och som bl.a. används som säkerhet vid nätköp.

  Vänliga hälsningar

  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Ni är bara helt enkelt bäst.. fortsätt så!
  M
 • Varmt tack! Önskar dig en trevlig dag!
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Har börjat använda er app mer och mer, och startar nu varken Aftonbladet, Expressen, DN eller SvD. Känns som att ni samlat det mesta, även om det finns några små luckor att fylla. Jag tänker då främst på aktiehandel och vad som händer på aktiemarknaden. Det är lite för generiskt, men ni kanske kommer få in mer på sikt. I alla fall, bra jobb med appen!

  Daniel
 • Hej!

  Just när det gäller aktiehandel samlar vi detta till största delen i vår systerapp Omni Ekonomi. Det är en betaltjänst, men för en krona kan du testa den under två månader och se vad du tycker. Kolla där du laddar ner appar eller på https://omniekonomi.se/

  /Anders, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.