Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Stänga av pushnotiser för mord

Hallå där,

Älskar Omni, typ min enda källa för inhemska nyheter. Det ENDA jag önskar fanns, som skulle göra min upplevelse bättre, är möjligheten att stänga av pushnotiser för mordfall. Att något random mord har begåtts, om än tragiskt, har absolut ingen påverkan på mitt liv och det lär mig ingenting nytt om världen jag lever i. Framförallt alla dessa uppmärksammade mord som kvällspressen älskar att göra rubriker om och följa i månader som man därmed får en massa notiser om.

Bara en enda "mord" meta-tagg på all inlägg om "vanliga" mord, som sedan en switch i inställningarna kan stänga av. Om någon skruvmejslar statsministern skulle det dock vara bra att veta, så taggen borde endast gälla för icke-politiska mord som saknar större sammanhang.

Vore guuuuuuld <3

Kommentarer

 • Hej Pontus,
  Tack för ditt meddelande.
  Jag förstår din kritik. Det är flera användare som önskar att kunna stänga av pushnotiser för vissa ämnen. Det är ingen funktion som vi i nuläget har planerad, men vi tar med oss din feedback för framtida utveckling av appen.

  Mvh Ines, redaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Inte bara push ... nyckelord för att filtrera så syns inget med det ordet i rubriken!

  Ex.: mord, madsen

  Kunde stå en notifiering tex 3 st inslag dolda
 • Hej Bosse!

  Tack för din synpunkt, vi tar den med oss.

  Vänligen
  Helena, Omniredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Håller med föregående. Den funktionen bör prioriteras. Nu funderar jag på att stänga av notiserna helt eftersom det kan bli för många notiser om sakämnen som inte är intressanta. Till exempel skiter jag fullständigt i melodifestivalen men önskar ändå nyheter i kategorien nöje.
 • Hej Per,

  Tack för ditt mejl, vi tittar på hur det skulle vara möjligt att i framtiden justera pushnotiser i större utsträckning än vad vi tillåter i dag, men just funktionen du efterfrågar planeras inte i nuläget. Vi tar dock med oss synpunkten.

  Vänliga hälsningar
  Helena, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.