Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Språk.

Kommer Omni någon gång i framtiden att presentera nyheterna på engelska? Det är bara jag o familjen som kan läsa era nyh

retsirhc Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  För närvarande finns Omni bara på svenska, och vi har just nu inga planer på att skriva på engelska. Man ska nog vara ödmjuk med att det inte bara är så enkelt att vi som arbetar på Omni i dag skulle kunna börja skriva på engelska, utan det kräver i så fall att vi tar in ny kompetens.

  Med vänliga hälsningar,

  Samuel Inghammar Utvecklingsredaktör
 • Måste säga att det känns otroligt gammalmodigt av en annars så modern nyhetssajt att ni inte kan erbjuda översättning till engelska. Det är i princip omöjligt för en engelsktalande att hålla sig uppdaterad om vad som händer i sitt lokala samhälle i Sverige. Vi som är ett av världens mest kompetenta folk när det gäller att tala engelska som andraspråk, det är väl inte för mycket begärt att ni har personal som kan göra sig förstådda på engelska?
  Kajsa Nilsson
 • Hej Kajsa!

  Att vår personal kan göra sig förstådd på engelska är inte liktydigt med att kunna erbjuda en fullvärdig rapportering på engelska. Vi har inga planer på översättningar, men jag förstår att det är en utmaning att som engelskspråkig hitta svenska nyheter att ta del av.

  Vänligen
  Helena, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy