Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sluta med pop-up reklam

Sluta med pop-up reklam! Tar bort appen nästa gång

Kommentarer

 • Hej Alexander!

  Tack för ditt mejl. Jag kan inte säga att jag är säker på vilken reklam du syftar på. Vill du precisera vilken du menar?

  Vänliga hälsningar,
  Helena Sällström, Omniredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Autostarten av reklamfilm har förstört den bästa nyhetsappen
 • Hej, ni är världsbäst! Men däremot skulle man önska att man kunde avaktivera popup nyheter! Frustrerande o störande med dessa när man läser nyhetsartiklar o de lägger sig mitt på det man precis läser. Lustigt, precis nu när jag skrev detta så avbröts mitt skrivande helt plötsligt av en popup nyhetsnotis. Heja er!
 • Hej MK,

  Jag känner inte till att vi skulle ha någon popup-reklam. Du får gärna ta en skärmdump och skicka vid tillfälle om det är något återkommande så ska vi titta på det.

  Hälsningar
  Helena, Omniredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Hej Helena, då har du kanske missförstått det jag skrev o egentligen svarat en gång till på trådstartaren. Tyckte dock det jag skrev passade in o hur jag tolkade trådstartaren o jag trodde popup som Alexander beskrev handlade om nyhetsnotiser som poppar upp o inte reklam? Men oavsett min tolkning o om den var fel, för mig handlar det alltså om att man ska ha ett val att slå av nyhetsnotiser som poppar upp o stör när man läser nyhetsartiklar. Hoppas en dag att det blir möjligt =) annars är ju Omni förutom lite korrigeringar då o då det absolut bästa som hänt på flera år om man vill följa med o läsa nyheter så miljoner tack för Omni o heja er!
  MK
 • Hej MK,

  Jaha, då förstår jag hur du menar. Du syftar på våra pushnotiser/ämnesnotiser som dyker upp som en pop-up inne i appen. I nuläget har vi inga planer på att ändra det upplägget men tack för synpunkten, vi tar med oss den in i vår framtida utveckling. Tack även för engagemang och beröm!

  Vänliga hälsningar
  Helena, Omniredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.