Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Skillnaden mellan pushar och ämnesbevakningar?

Hej!

Jag har alla push i mina inställningar på. Alla ämnen utan inskränkningar. Vad blir skillnaden om jag dessutom har bevakning på ett specifikt ämne? Allt är ju redan på som push menar jag.

Kommentarer

 • Hej och tack för din fråga!

  Pushnotiser får du på nyheter som vi på redaktionen bedömer att det finns ett mycket stort allmänintresse för. Som du skriver får alla som har Omnis pushnotiser påslagna dem.

  Bevaka kan du göra om du finner ett särskilt ämne extra viktigt. Om du tex vill ha en pushnotis varje gång Omni publicerar en text om Forskning&Vetenskap kan du följa den "taggen". Du kan också följa en fråga, exv Nordkoreakrisen. På samma sätt får du då automatiskt en notis till din telefon varje gång vi lägger upp något nytt, stort som smått.

  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Hej! Jag skulle vilja följa en specifik tagg och få notiser när det skrivs om den, var gör jag det?
 • Hej!

  Tack för din fråga och kul att du vill utforska hur du kan personalisera dina inställningar!

  Du börjar med att klicka på stjärnorna intill den tagg eller det ämne du vill bevaka, t.ex. längst ner i en artikel eller via sökfunktionen (se bilder). När du gör det kommer appen att fråga dig om du vill ha notiser när artiklar publiceras som har den tag du valt.

  Vill du justera inställningarna för bevakningar som du redan har så klickar du i bottenmenyn på Bevakningar (stjärnan mellan Sök och Senaste nytt).

  Lycka till och hör av dig igen om du ytterligare hjälp!
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.