Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

segt

Först, det bästa sättet att få nyheter serverade. Men, varför så segt på Android. På min frus IOS mycket stabilare och snabbare. Tur att man kan läsa på datorn.

Kommentarer

 • Hej Per!

  Vi jobbar på en uppdatering av Android-appen just nu. Håll ut!

  Omni.se fungerar alldeles utmärkt i din mobil också förstås.

  Med vänlig hälsning,
  Ian

 • Det är fortfarande sjukt segt på android. På gränsen till oanvändbart. Synd på en bra tjänst annars.

 • Hej Daniel,

  Vi har gjort en del förbättringar för laddningstider på artiklar, upplever du fortfarande att laddas långsamt? Vi är medvetna om att upplevelsen på Android inte går att matcha den på iPhone, men vi påbörjar nu i oktober ett stort förbättringsprojekt på android plattformen.

 • Ja, tyvärr så är det fortfarande segt på min Android på fruns iPhone mycket snabbare och stabilare. Med tanke på att fördelningen bland användare är 60 % Android och 40 % IOS är det förfånande. Prio borde vara på Android. men det är kanske inte lika fräckt med Android som för iPhone? Men det är bara att arbeta på och lösa problemen. Satsa lika mycet tid som på iPhone så löser det sig.

 • Hejsan,

  Ja, det är fortfarande långsamt. Både hur det laddas och att appen i sig blir väldigt långsam i hanteringen. Långsam scroll och interaktion.

 • Hej Per,

  Vi har för närvarande en betydligt högre användarbas på iPhone än de snitt du anger, tänk runt 4 av 5, så det handlar inte om att iPhone är fräckare eller bättre utan för att våra användare statistiskt sett har den plattformen. Nu har vi dock fått möjligheten att satsa på Android i samma koncentration som för iPhone så upplevelsen där kommer bli markant bättre inom snar framtid!

 • Hej Daniel,

  Precis, vi är medvetna om att det fortfarande är en väldigt dålig användarupplevelse på Android plattformen. Det vi fixade nu var en uppenbar bugg i hur lång tid det tar att ladda en artikel. Interaktion, scroll, ja en hel del andra element kommer vi nu adressera i det kommande Android projektet.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.