Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

SD o nazismen

Eftersom man nu hela tiden drar fram SD rötter i nazism osv i tid o otid så måste jag ställa frågan varför för man inte samma med t.ex sossarna, C och M. Är det några som varit involverade i nazismen upp över öronen är det just det.
Vad vinner politiker o fackförbund på detta.
Vem förlorar att vi ger medborgare ett liv utan alla dessa försämringar som skett.
Något stämmer inte här så är det bara.

Kommentarer

 • Ja, det är något som inte stämmer, Bodil. Du skriver rätt så dålig svenska och har svårt att förstå din omvärld och dess historia. Är du "sverigevän" och gillar landsförrädarna SD kanske?

 • Skrev kanske slarvigt men du kan kanske samla ihop dina två hjärnceller så kanske du hänger med, trots dåligt skrivet.
  Vad är det i min omvärld som jag inte har förstått. Vi har en statsminister som inte kan hålla sig till sanningen. Vi har fackpampar som har slängt allt som heter demokrati åt sidan.
  Ja, jag är en SD:are och om det är att svika medborgare för att man tycker att sjuka, barn, äldre och övriga ska ha det som de har rätt till så får man väl vara det.
  Men som sagt det står inte rätt till i detta land. Tjuvar och korrumperade fackbossar styr och roffar åt sig.

 • Hej,

  Vi välkomnar att våra läsare har olika åsikter, men tänk på att hålla god ton. Annars är man välkommen att diskutera på andra forum.

  Tack

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.