Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Reklam som påverkar negativt

Hej!

Jag rådiggar er tjänst och app. Självklart behöver den finansieras genom reklam och jag gillar utformningen ni har. Dock är jag väldigt negativt inställd till de annonser som kommer från spelbolag typ cherrypoker. Jag har en spelberoende i familjen och det är rent ut sagt obehagligt att använda omni när jag då och så stöter på dessa.

Jag lägger ett förslag om mer neutrala annonser som inte handlar om alkohol, tobak, spel eller andra beroendeframkallande tjänster. Alternativt att kunna specsa i appen vilken typ av reklam jag vill få.

Martin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Martin!

    Stort tack för din feedback! Ja, ditt meddelande ger onekligen perspektiv som vi ska till oss på. Det är en svår avvägning detta, att gå in och värdera produkterna som annonsörer gör reklam för.

    Tack för att du hörde av dig som sagt! Den annonsör som du refererar till tror jag är bokad i en vecka till, så där kan vi inte göra några justeringar.

    PS. Vad gäller spelberoende så hoppas jag också att du läste artiklarna vi gjorde kring SVT:s och Dokument Inifrån igår. Mycket läsvärt och bra.

    Markus Gustafsson Chefredaktör och ansvarig utgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag samtycker till att vissa uppgifter lagras om mig. Läs vår policy