Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Pushnotiser för "akuta nyheter"

Hej!Jag önskar att det fanns möjlighet att välja pushnyheter endast för "akuta" nyheter som exempelvis terrordåd.
Matilds Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Tack för ditt inlägg.

  Jag tolkar ditt önskemål som att du tycker att vi skickar för många pushnotiser i dagsläget. I så fall har du möjlighet att gå in i inställningarna och stänga av pushnotiser för vissa kategorier om du vill.

  Vi märker när vi gör olika former av läsarundersökningar att en del vill ha fler pushnotiser än de vi skickar i dag, medan en del vill ha färre och många tycker att nivån i dag är precis lagom. Vi får titta mer på detta i vår produktutveckling framöver.

  Vänliga hälsningar,
  Samuel Inghammar Utvecklingsredaktör
 • Jag håller med personen ovan. Pushnotiser bör endast vara för precis inträffade stora nyheter. Idag kan man få Pushnotiser även för reportage som inte är alls akuta. Tex nyss fick jag en notis om ett repportage på en artikel att under 2017 har rekordmånga civila dött i Afghanistan. Vart är de akuta och "titta hit nu" storyn i den artikeln? Och då har jag ändå utlandsnyheter inställd på att bara ge notiser på "endast större" nyheter.
  Oskar
 • Oskar är helt inne på det jag hade i åtanke. Ytterligare en typ av push-notis-alternativ för de allvarligare nyheterna är det som saknas.
  Matilds
 • Håller med
  Simon

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.