Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Pushnotiser endast vid riktigt stora nyheter

Hej!

Omni är fantastiskt vill jag bara börja med att säga.

Jag, och många kollegor och vänner med mig, har börjat med att stänga ner pushnotiser för de flesta appar. Detta för att vi lever i en värld med allt för mycket störande notiser från alla håll, och alla kämpar för att uppmärksamhet.

Den enda nackdelen jag har upptäckt i mitt nya liv utan pushnotiser är att när det sker riktigt stora saker så är jag sist på bollen. Jag saknar en funktion som gör att man kan ställa in att endast få pushnotiser på riktigt viktiga och stora saker. Jag vet att man kan ställa in pushnotiser per kategori, men nyheter är inte alltid så enkla att kategorisera i en eller två kategorier, och jag är intresserad av alla mindre nyheter i de ämnena heller.

Ni skulle kunna implementera det antingen som att kunna ställa in pushnotiser i t ex 3 olika viktighetsgrader, kanske till och med i de olika kategorierna.

Alternativt gör ni det ännu mer användarorienterat och gör det möjligt för mig att välja: ”Jag vill ha en pushnotis ca 1 gång per timme/dag/vecka.” och så får ni helt enkelt jobba med att finetuna viktighetsgrader så att det passar. Hade varit otroligt användarorienterat!

Jag vet att jag inte är ensam om att vilja ha en sådan typ av funktion för oss med stressiga liv. Hjälper er gärna med användartester om det skulle finnas behov.

Kommentarer

 • Hej Joakim!

  Tack för utförlig beskrivning av problematik och behov. Jag håller helt med dig om att det finns spännande personaliseringsmöjligheter att utforska inom det här fältet.

  Jag tar med mig önskemålen och hoppas att vi får möjlighet att återkomma längre fram med den typen av funktion.

  Hälsningar
  Helena Sällström, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.