Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan jag slippa se sportnyheter som ligger i andra kategorier?

Hej,

Jag är helt ointresserad av vissa kategorier, men kan inte undvika att få ta del av dem ändå. Hur kan jag aktivt exludera till exempel Sport från mitt flöde och än viktigare Push-notiser, om de även är taggade som Inrikes?

Kommentarer

 • Hej,
  Som du redan märkt går det att styra varje kategori både gällande vad som ses i appen och vad du får pushnotiser på. I nuläget går det inte att exkludera vissa typer av nyheter ur en enskild kategori, men det är fler läsare som haft liknande önskemål och vi tar till oss av era förslag.
  De absolut flesta nyheter om sport publiceras i sportkategorin. De fall när något sportrelaterat publiceras i inrikeskategorin är exempelvis när något inom sportvärlden får efterverkningar i andra delar av samhället.

  Bästa hälsningar /Josefin Pehrson, nyhets- och utvecklingsredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Anderslöv 24 feb. 2019
  Hej Omnis medarbetare!
  Ett stort tack för bra nyhetsöversikt! Det är det första jag läser på morgonen.
  Har dock ett förslag till förbättring: Rapportera sportnyheter för sig och inte mitt bland andra nyheter. På så sätt slipper de som är ointresserade i sport att bli irriterade. Samtidigt kan alla sportfantaster gå direkt till ”sportsidan” o enkelt finna de senaste resultaten!
  Med vänliga hälsningar
  Nils Hollander
 • Hej,

  Du kan själv välja vad du vill se mer eller mindre av i Omni genom att justera dina inställningar. I menyn längst ner väljer du Inställningar --> Nyhetsmix.

  Därefter väljer du att du inte vill ha några sportnyheter. På Omni.se finns det en bugg som drabbar vissa användare och som gör att sporten visar trots att du gör den här ändringen, men i telefonen ska det funka fint.

  Hälsningar
  Helena, Omni

  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

 • Jag har försökt ta bilder på de nyheter jag menar, tyvärr glömmer jag av mig allt för ofta men här är ett gäng exempel på det IAF. De har oftast en grön plupp vilket jag förmodar betyder att de bara är sporttaggade, men som ni ser dyker de upp oavsett. 

  https://imgur.com/a/WL0sAHX
 • Hej Jonathan,

  Det du ser är pushnotiser som skickas till "alla" användare, men om du har ställt in din nyhetsmix på inga sportnyheter borde du inte få dem.

  Har du testat att gå in i menyn under pushnotiser och stänga av sportpusharna där?

  Du får gärna ge mig lite mer info om din telefon om du har möjlighet.

  • Vilken enhet har du? (iPhone, Samsung, etc)?
  • iOS eller Android?
  • Vilken ”Bygg version” och ”Debug ID", (kan man se längst under Inställningar längst ner, gör gärna en longpress och kopiera den långa koden som du då får)


  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Pinsamt nog, nej, hade tydligen inte stängt av det i pushmenyn. Gjort det nu och håller tummarna för att det löser problemet. 

  Det är hur som helst en OnePlus 5T, med Android 9(Oxygen 9.0.2 kernel 4.4.153-perf+)
 • Vad bra att det löste sig! Du får återkomma om problemen skulle återkomma.
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.