Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Omni Vän-knapp

Hej! Angående Omni Vän-sidan med information och betalningslösning, föreslår jag att ni lägger upp den med en egen knapp, flik eller länk så att det är lätt att hitta dit.

Kommentarer

 • Hej Ali!

  Det är en bra synpunkt, tack för det! En del av förklaringen är att Omni Vän fortfarande är ett projekt som vi testar intresset för, och inte vet exakt hur det kommer utvecklas i framtiden. Därför har vi inte velat bygga in något i appen. Det vore också ett mer tidskrävande jobb för våra utvecklare och vi har tvingats prioritera hårt den sista tiden vad de ska lägga fokus på. I stället har vi försökt nå ut med mejl, artikel i appen och genom några av våra annonsformat.

  Men vi tar absolut med oss feedbacken och utvärderar framåt!

  Ps. Det finns en länk i menyn längst upp till vänster på Omnis hemsida, om än diskret 😀

  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström, Omni


  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Hej, jag saknar också omni vän knappen i appen. Vill höja summan som dras varje månad, men det verkar svårt att komma åt.. ni vet, beteendepsykologi - om ni vill att fler ska betala då ska det vara så lätt som möjligt att göra det 😀
 • Hej Anna!

  Tack för att du bidrar och värmande för oss att du vill höja din månadssumma! Såklart inte bra att vi gör det svårt för dig att göra det. När vi i våras utvecklade Omni Vän valde vi en enkel teknisk lösning som också begränsade mängden personlig information om användarna som vi hanterar. Därför kopplade vi inte donationerna till personliga inlolgg i appen. Men det försvårar också alla individuella förändringar, tex om man vill höja eller sänka sitt bidrag. Det innebär att du behöver ta bort din befintliga donation och skapa en ny om du vill göra en höjning - lite krångligt och jag hoppas att det inte kommer vara så för alltid!

  Enklast avslutar man själv här: https://van.omni.se/cancel-subscription

  Därefter skapar du man ny donation här: https://van.omni.se/

  Som sagt, hoppas vi kan erbjuda en smidigare lösning längre fram! Tack för relevant feedback!

  Hälsningar,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Tack för så snabbt svar!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.