Till senaste kommentaren

Omni; en app för storstadsregionerna?

Hej.
Jag följer mycket av nyhetsflödet via Omni och är över lag mycket nöjd med konceptet. Särskilt eftersom jag slipper alla klickbait och allmänt skvaller som är svårt att undvika i de

Jag har under en tid stört mig all mer dock på avsaknaden av nyheter från ”landet”, dvs nyheter som inte kommer från storstadsregionerna.
Kanske är det inte tanken att det ska vara på något annat sätt. Men jag upplever att nyheter och händelser som skulle ha föranlett stora rubriker om de skett i en storstadsregion eller i nära anslutning till en sådan inte får nästan något utrymme alls i Omni.
Det jag nu senast tänkte på var en polisjakt i Skaraborg där både den jagade bilen likväl som polisbilen voltade av vägen.
Detta kan jag inte hitta den minsta rubrik om i er app.

Förutom att jag anser att det sker många händelser av dignitet även utanför Stockholm/Göteborg/Malmö som väl passar in i ert nyhetsflöde så är min tanke att det bidrar till en förminskning av de områden som inte är lika välbefolkade.

Mvh. Martin Johansson

Kommentarer

 • Hej Martin!
  Tack för din fråga. Det stämmer att vi har ett fokus på storstadsregionerna i vår bevakning eftersom vi i nuläget har flest läsare där. Med det sagt vill vi såklart inte missa viktiga nyheter från resten av landet och försöker lyfta även sånt som händer utanför Stockholm, Göteborg och Malmö.

  Just den händelsen som du skriver om har vi dock tagit upp i Omni, tidigt i morse.

  https://omni.se/polisbil-voltade-rammades-av-vardslos-forare-i-natt/a/MRXqno
  Vänligen

  Josefin, Omniredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.