Nya Omni Ekonomi en betaltjänst?

Laddade ner nya appen men kan nu inte ta del av ekonomi nyheter om jag inte registrerar mig. Innebär detta att omni ekonomi framåt endast är en betaltjänst?

Med vänlig hälsning, /Christian

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga. Det stämmer, Omni Ekonomi blir en renodlad betaltjänst. Efter två kostnadsfria testmånader blir priset 129 kronor per månad för helårsabonnenter. Ett urval av ekonominyheterna publiceras i vanliga Omni, men i Omni Ekonomi kommer det bästa från flera internationella affärsmedier publiceras i sin helhet, samt börsanalyser och experter m.m. Det materialet kommer inte att finnas i vanliga Omni, utan där handlar det om den raka nyhetsrapporteringen för ekonomi.

  Hör gärna av dig om du har fler frågor!

  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Hej,
  Vad händer efter de kostnadsfria två månaderna, kommer jag som användare behöva göra ett aktivt val, eller kommer jag bara glida in i betaltjänsten?
  Mvh
  Jens Svedelius
 • Hej Jens,

  Du övergår till års- eller månadsabonnent efter två månader (beroende vilket du registrerat dig på) utan aktivt val och behöver avsluta innan dess om du inte vill fortsätta.

  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström, Omni
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Jag vill avbryta min prenumeration redan nu. Hur gör jag?
 • Hej Martin,

  Var vänlig och medlem@omniekonomi.se för hjälp med din prenumeration.

  Vänligen
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Tråkigt att höra
  priset på tjänsten är otroligt mastigt. Från noll till mer än vad jag betalar för en streamingtjänsthur tänkte ni nu? Räknar ni med 98% kundbortfall?
  Kanske är bättre att behålla 90% av läsarna och Ta lite rimligare belopp, typ 20:- i månaden

 • Hej!

  Förstår hur du resonerar men faktum är att vi gjort relativt omfattande läsarundersökningar som legat till grund för prissättningen. Vi får också positiva signaler om att många som nu registrerar sig gör det för årsmedlemskap. Får helt enkelt råda dig att testa gratismånaderna och se om du inte ändå tycker att innehållet levererar ett så högt värde att du ändrar dig! I annat fall tar vi ändå till oss dina synpunkter.

  Vänliga hälsningar,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.