Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Nyhetskällor på ytterkanten

Försöker kontakta er igen trots att svar brukar utebli.
Har jag förstått er rätt:
Antirasistisk/öppet kommunistisk site med tydlig agenda = trovärdig, värd en länk.
”Högerpopulistisk” site = opålitlig, kan max nämnas vid namn.
Förstår att omni skall vara opartisk, och jag läser gärna nyheter från båda ”ytterkanterna”, men antingen gör ni nyheter från BÅDA kanterna, eller ingen alls.
Tack!

Kommentarer

 • Hej David,

  Tack för fråga. Inte helt säker på om jag förstår frågan/kritiken. Men vi ger det ett snabbt försök: Vilka källor vi refererar till styrs av deras kvalitet, relevans och trovärdighet. Inte av eventuell politisk riktning. Absolut kan vi också referera till källor med en tydlig politisk agenda (vilket inte minst gäller opinionsjournalistiken), men då viktigt att vi också hjälper läsarna genom att berätta vad det är för en sajt och deras eventuella politiska linje. När det är sajter som inte alla läsare kan antas känna till (både svenska och internationell), så försöker vi i möjligaste mån vara extra noga med att berätta vad det är för sajt. Vi har förstås också fått välja bort en del sajter, inte bara på grund av bristande kvalitet, utan också om det är rena hatsajter etc.

  Vänliga hälsningar,

  Markus Gustafsson
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Hej!
  Jag tycker OMNI känns neutrala och att ni oftast har en bra spridning på olika sorts nyheter. På sistone tycker jag dock att Miljöpartiet får mkt större utrymme än de andra partierna.

 • Hej Linda!
  Tack för ditt meddelande. Vi tar till oss av dina synpunkter. Vi har höga ambitioner när det gäller att alltid få med politiska nyheter från alla perspektiv och jobbar hårt på detta.
  Mvh Malin Rising, Nyhetsredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.