Ny inloggning varje gång

Hej!
Jag använder Omni varje dag, som ett bra komplement till de dagstidningar jag läser.
Nu har jag börjat använda Omni som startsida på min iMac, Safari, Catalina version 10.15. Varje gång jag öppnar upp så måste jag logga in igen. Snälla, lös det.
Säg nu inte att det är tekniskt möjligt att lösa, tex på SVD ligger inloggningen kvar hela tiden även om går man ut och sedan startar upp Safari igen.
Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Magnus!
  Tack för att du rapporterar det här problemet. Vi tittar på det och hoppas kunna hitta en lösning.

  /Team Omni via mig
  Djeiran Amini Björklund Produktchef
 • Hej!
  Relaterat problem. Jag använder också Safari på Mac (senaste versionen av Catalina) och lyckas inte alls logga in. Inloggningen på Schibsted fungerar som det ska, men när jag redirectas tillbaka till Omni är jag inte inloggad. Oavsett om jag laddar om sidan eller inte. Jag har rensat cookies och sessionslagring. Inloggning fungerar i Chrome, så det är definitivt browserspecifikt.
 • Hej Christian!

  Vi känner till att vissa användare har haft problem med inloggning via webbläsare men har haft svårt att återskapa problemet.

  Du får gärna skriva här eller mejla mig om vilken version av Safari du använder, berätta gärna också steg för steg vad som händer när du försöker logga in, skärmdumpar etc, allt du ev kan ha som skulle kunna hjälpa oss att bättre förstå problemet.

  Ha en trevlig helg!
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Hej Helena!

  Jag gjorde lite mer debugging och insåg att det fungerade i Privat läge. Förstod att det var någon inställning i Safari som påverkade detta, och hittade en (provisorisk) lösning på problemet.

  Safari har en inställning som heter "Prevent cross-site tracking" ("Förhindra spårning mellan webbplatser" på svenska), och denna var ikryssad. När jag kryssade ur den, fungerade inloggningen som det ska.

 • Hej och fint, ska vidarebefordra det till min kollega som hanterar den här typen av saker.

  Ha en trevlig helg!
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.