Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mörkerläge vid uppstart av app

Hej
Har frågat tidigare då nattläge var nytt på iOS, men sen har det kommit flera uppdateringar utan denna enkla åtgärd. Stör mig på att appens startupp-sida inte är inverterad i mörkerläge då hela rummet lyser upp i mörkret av den vita sidan med svart O innan sidorna antar mörkerläge. Gör sidan svart med vitt O.

Kommentarer

 • Hej!

  Vi känner till att det är ett önskemål som finns och tar med oss det framåt!

  Vänligen
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Tänkte precis skriva samma sak, men hittar att någon redan rapporterat denna mycket irriterande och bländande uppstart av appen i mörkerläge.

  Ett alterantiv om det är svårt att programmera om startskärmen (det har gått över tre månader sedan en redaktör kommenterade) är att faktiskt helt enkelt skippa den helt oavsett ljust eller mörkt läge. Jag vet ju redan att jag startat Omniappen, så ett stort O tillför faktiskt ingenting.
 • Hej Xerxes!
  Jag kan tyvärr inte ge något annat svar i dag än det Helena gav för ett par månader sedan. Vi känner till önskemålet och har det med oss framåt!

  Allt gott,
  Olivia Wikström på Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Hej,
  Jag kommer tyvärr att byta applikation för nyheter ifall ni inte fixar detta, väldigt irriterande samt jobbigt för ögonen. Majoriteten av andra applikationer har tagit bort liknande störande moment.
 • Beklagar detta, Anton! Håller tummarna för att du blir kvar.

  Hälsningar,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Har ni planer på att ändra detta? Eller kommer denna uppstartsbild ligga kvar? 

  Att lyssna på feedback från era användare är en viktig del och om ni inte kommer ändra detta borde ni gå ut med den informationen.

 • Jag kan tyvärr inte svara på det, vi har helt enkelt inget beslut kring det utan det är hela tiden en fråga om vad vi har möjlighet att prioritera. Förstår att det är viktigt, vi lyssnar alltid på feedback från användare när vi gör förändringar, men vi har också andra saker som bedöms som mer akuta att hantera.

  Vänligen,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Kan ni även titta på reklamen som förstör läsningen? Ofta i vitt o ofta frenetiskt blinkande som stör ögonen i mörkerläget? Gör dem mörka i mörkerläget tack.
 • Hej!

  Vi försöker att ha reklam som inte är störande, men om du ser sådant som blinkar och du tycker sticker ut för mycket kan du alltid lägga ett mejl så får vi kika på om det är något vi behöver agera på.
  Tack för engagemang!
  Hälsningar,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Hej, eftersom det är vanligare med störande reklam som jag beskrev blinkande och/eller i vitt etc andra ljusa färger än mörka i mörkerläge så skulle ni få många mail o har tyvärr inte den tiden heller till så många mail. Hoppas ni finner en lösning på egen hand o störningen upphör, lycka till o heja er!
 • Håller med om detta!
 • Yes, vi tar med oss den feedbacken, tack!

  Hälsningar,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.