Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Loggas ut hela tiden

Jag besöker webbsidan varje dag, och har även skapat ett konto för att kunna filtrera bort ointressant saker. Problemet är att jag blir utloggad hela tiden. Vet inte exakt när, men det dröjer inte länge. Och eftersom det inte är "in your face" att du är in/utloggad så missar man att det hänt när man återvänder. Det flesta sidor klarar av att hålla en inloggad konstant om man besöker dem regelbundet.

Kommentarer

 • Hej Biggles!
  Tack för din input.
  Jag ser att du använder Pale Moon som webbläsare, har du möjligtvis provat någon annan browser och isåfall - uppstår fenomenet där också?

  Mvh

 • Nej, Pale Moon (ett Firefox derivat) är min huvudsakliga webbläsare och fungerar bra i de flesta situationer. Att behålla inloggningsuppgifter känns som en så pass grundläggande funktion att webbläsaren inte borde spela någon roll. Och det fungerar ju en lite stund åtminstone, och jag testade en omstart vilket också fungerade.

 • Hej Biggles!
  Självklart, jag håller helt med dig. Däremot funderar jag på om den webbläsaren kanske hanterar vår typ av inloggning annorlunda mot säg, vanliga Firefox, eller Chrome för den delen.
  Med det sagt så ska det i slutändan förstås inte spela någon som helst roll, jag tänker att vi kunde försöka bena ut olika möjligheter här.

  Mvh

 • Har använt Chrome i många år. Är så förbannad att man loggas ut, då jag använder Omni säkert 5-10 gånger varje dag. Omni är mitt val för uppdatering av händelser, nyheter, mm.

 • Androidappen loggas ut ungefär en gång i veckan med. Väldigt irriterande bug.
 • Vet att detta är en gammal tråd, men jag har samma problem. Det har alltid varit så dessutom.
 • Hej!

  Tack för era felrapporter, det ska såklart inte vara så att man ofrivilligt loggas ut ofta. Vi kommer att undersöka saken.

  Hälsningar
  Helena, Omni
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.