Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ledarsvepet

Hej!
Tack för en bra nättidning!
Jag tittade på ledarsvepet och skulle önska att dagens ETC fanns med där. Det är ju många tidningar som är oberoende liberala eller moderata. Det skulle ge en bättre bredd.
Med vänlig hälsning, Ester

Kommentarer

 • Hej Ester!
  Tack för att du läser Omni och tack för din synpunkt. Vi har valt att lyfta de sju stora svenska dagstidningarna i Ledarsvepet, och som du konstaterar så leder den avgränsningen till en övervikt av borgerliga tidningar. Vi tar till oss av din synpunkt kring Dagens ETC och funderar på om det är något vi ska skruva på framöver.

  Med vänlig hälsning,
  Marcus Andersson, Omni-redaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Ingen ändring här verkar det som.
  Saknar fortfarande mångfalden i ledarsvepet.
  Dagens ETC!
 • Hej Jakob! Det stämmer att ledarsvepet ser ut på samma sätt som i våras. Vi utgår från de största ledarsidorna, eftersom det hittills har känts som den mest naturliga avgränsningen. Men vi är alltid öppna för förändring, så vi uppskattar inspelet och tar med oss det framåt.

  /Marcus Andersson, nyhetsredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Väntar på att Dagens ETC finns med i ledarsvepet. En av Sveriges snabbast växande dagsblaskor...snart avinstallerar jag OMNI./Jennifer Hawkins, Mölndal
 • Hej Jennifer,
  Tack för din synpunkt! Vi utgår från de största ledarsidorna och kommer att fortsätta att göra det den närmaste tiden men tankarna från er läsare är viktiga för oss.

  Vänligen
  Louise på Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.