Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kvaliteten går åt fel håll

Hej,
Vill egentligen bara påpeka att för att hålla er på en hög standard och framstå som en seriös nyhetstjänst så bör ni jobba mer på kvaliteten i det ni skriver i ers sammanfattningar. Det är stavfel, saknade ord och slarvfel till höger och vänster. Man får känslan av att det sitter en stressad 19-åring bakom spakarna och att ni inte har någon som helst korrekturfuntion. Tycker er idé är fantastisk men intrycket blir oseriöst när ni inte får till de här fundamentala delarna. Hoppas på bättring för ett mer seriöst intryck.

Kommentarer

 • Hej Ted,

  Tack för ditt inlägg. Jag kan tyvärr inte göra annat än hålla med dig. Det ser illa ut med korrfel i texterna. Det är helt klart något vi måste bli bättre på.

  Mvh
  Samuel Inghammar Utvecklingsredaktör
 • Hej!

  Omni är numera min prioriterade nyhetssajt. Bra jobbat!
  MEN- varför länkar ni till låsta artiklar? Det finns ingen privatperson som har möjlighet att öppna mer än enstaka av de låsta artiklarna.


 • Hej Per,
  Vissa medier väljer att lägga alla sina artiklar bakom betalväggar. Om en nyhet är stor eller relevant för målgrupp skriver vi en kort sammanfattning ändå. Då tycker vi att det inte är mer än rätt att länka till originalkällan. Vi förstår att det kan vara frustrerande för personer som läser artiklarna hos oss. Samtidigt måste vi ha respekt för att vissa medier försöker få betalande användare, och alternativet hade varit att vi inte skriver artiklarna alls. Hoppas att du förstår hur vi resonerar.

  Mvh Ines, redaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.