Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kommentera artiklar?

Hej,
Om ni har så man kan kommentera, diskutera så skulle det generera en jäkla massa trafik på sidan.
Gör det då snälla inte att man måste göra det via FB konto. Vi finns som hatar eländet.
För att det inte ska finnas oseriösa anonyma kommentatorer som spyr galla ostraffat, så kan man regga sig hos er (för att registrera sin identitet) och med ett nick kunna kommentera.
Min chef behöver tex inte veta min politiska åsikt, inte heller mina kunder. Men jag kanske vill kommentera en artikel och bidra till debatten.
Hoppas ni förstår vad jag menar. Det kommer ge er fantastiskt många fler klick på sidan med högre reklamintäkt som resultat. Alla nöjda;)

Kommentarer

 • Tack för din feedback Peter!

  Kommentarer är svårt. Det kan bli hur bra som helst – men kräver oftast mycket handpåläggning från communityvärdarna för att få till rätt nivå. Än så länge är vi inte riktigt stora nog för att ta oss an den utmaningen.

  Med vänlig hälsning,
  Ian

 • Nu då?
 • Hej!

  Tack för ditt mejl. Fortfarande inget vi planerar, tyvärr.

  Vänliga hälsningar
  Helena, Omniredaktör

  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Mycket tråkigt... Jag tror det hade blivit hur bra som helst.

  Hoppas att ni planerar detta snart 🙏🏽
 • För att bli stora behövs kommentarer.
  Moderering kräver mycket resurser (finns "överskott" på "troll" med mera) och därför är mitt förslag att man måste styrka sin identitet, tex med bank-id. Men identiteterna ska bara vara kända av er och kräver ett starkt skydd i era databaser. Det ska också finnas höga krav på de som kommenterar och det ska mao inte gå att bara byta nick för att komma tillbaka efter en avstängning. Facebook ska givetvis hållas utanför helt och hållet.
  Kommentarer torde vara extra intressant från de som noterat tjänstefel inom rättsväsendet och J.O:s ständiga ignorans för detta, som borde vara en mycket viktig grundpelare i ett civiliserat samhälle.
  Hälsningar
  Hans Israelson
 • Hej!

  Tack för dina synpunkter. Vi har inte heller nu några planer på att införa möjlighet att kommentera på artiklar men tar med oss önskemålet.
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Jag förstår varför ni inte vill ha kommentarer, vilket är synd.

  Andra tjänster och appar kan göra det utan att moderera, och tekniskt sett tar det en programmerat kanske en eller två dar att implementera.

 • Hej!

  Tack för att du hör av dig och kul att du vill diskutera Omnis artiklar. Att inte moderera är en omöjlighet, det är jättekul när det blir en konstruktiv debatt men tyvärr spårar det inte sällan ut i påhopp och rent kränkande kommentarer.
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.