Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

En kategori för nyheter om klimatet?

Hej,
Jag önskar att en av era kategorier var klimat miljö eller hållbarhet. Detta är ett av de viktigaste ämnena och utan tvekan finns det ett intresse och behov i samhället för denna kategori.

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din synpunkt om att införa klimat som en egen kategori. Vi har inga planer på att göra det i nuläget eftersom vi resonerar att klimatfrågan snarare är något som bör genomsyra/märkas i rapporteringen i de övriga kategorierna. Den kommer in båda på politik, inrikes, utrikes, ekonomi osv.

  Följ gärna taggen Klimat & miljö eller Klimatförändringarna för att hålla dig uppdaterad om vad Omni publicerar i frågan.

  Vänligen
  Helena, Omniredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Håller med! Hög tid att det blir en egen rubrik/nyhetssida med tanke på dess stora inverkan i Sverige och i världen. Tror det skulle resultera i fler läsare.
 • Hej Sofia!

  Det är inget vi planerar i nuläget, men vi tar med oss förslaget. Även fortsättningsvis kommer vi dock att skriva mycket om klimatfrågan, det är ett av de ämnen vi rapporterar mest om, och ett tips är att använda funktionen Bevakningar i appen för att få uppdateringar om allt som skrivs på ämnena Klimat&Miljö, samt Klimatförändringarna.

  Ha en fin sommar!
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.