Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Inloggning

Av någon anledning krävs nu inloggning i appen (uppdaterade iPhone 6 och IPad air) och inloggningen godkänns inte!!
Bli dessutom mkt ofta svart skärm när man klickar på en notis för stt läsa. Har påpekat detta tidigare men ingen respons från er. Denna från början utmärkta app har blivit usel!

Kommentarer

 • Hej Irene!

  Å nej vad tråkigt att det är så! Hemskt ledsen för sent svar, vi jobbar på att bli bättre på att svara men det är svårt att hinna med allt ibland. Det verkar som du har två olika problem så låt oss angripa ett i taget:

  Inloggning är inget som krävs för omni. Kan du förklara mer detaljerat hur du upplever att inloggning krävs? Försöker du logga in med samma email som du har angivit här i kundo?

  Att skärmen blir svart när man öppnar en notis har jag missat. Händer det på båda dina enheter? Har du märkt något mönster i när det blir svart (t.ex. för vissa notiser eller om du har många appar igång eller liknande? Hur kommer du bort från den svarta skärmen; genom att stänga appen eller starta om telefonen?

  I båda fallen: har du senaste versionen av omni installerad?
  Andreas Hultgren Utvecklare
 • Hej
  Här kommer ett sent svar från mig också!
  När skärmen blev svart hände inget utan jag blev ”bortkopplad” från er notis och min startsida dök upp igen men nu utan notisen från er. 
  Jag kom inte in på mina bevakningar, det dök upp en skylt: Logga in på Omni för att bevaka ämnen..... Denna skylt låser allt och mina inloggningsförsök godkänns inte! Jag tröttnade och ominstallerade appen, men jag kan ändå inte logga in för att göra val: den här e-posten finns redan!!! Och ja, allt är uppdaterat!
 • Hej Irene! Jag vet inte om det här fortfarande är ett problem för dig, men nu när GDPR är avklarat tänkte jag i alla fall svara på alla öppna ärenden här.

  Det låter som att du redan har ett konto men försöker skapa ett nytt, om det står "den här e-posten finns redan". Dubbelkolla så att du är på skärmen för att logga in och inte för att skapa konto (vi är medvetna om att det inte är helt tydligt i appen).
  Andreas Hultgren Utvecklare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.