Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur stänger jag av pusnotiser för "morgonens viktigaste".

Detta verkar vara något nytt att ni regelbundet skickar ut pusnotiser med sammanfattningar över nyhter. Jag är inte intresserad, hur stänger jag av dessa?

Kommentarer

 • Hej Martin,

  I nuläget kan du tyvärr inte stänga av dem men vi kommer att titta på en lösning för det framåt.

  Anledningen till att vi pushar på en sammanfattning av morgonens viktigaste nyheter är att det i enkäter som vi gjort finns en mycket stor efterfrågan på det. Självklart passar det inte alla och det är vi ödmjuka inför – så stort tack för att du hör av dig! Det hjälper oss med våra prioriteringar framåt.

  Man ska också veta att formatet inte är hugget i sten än utan vi testar vad som funkar och inte funkar, och hur ni som läsare gillar det.
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Jag tycker det ska finnas en separat inställning för om man vill ha sammanfattning över morgonens viktigaste nyheter, liksom över ledarsvepet, långläsning och/eller andra special-notiser. Just morgonens viktigaste nyheter tycker jag är ganska trist och vill kunna stänga av.
 • Hej,

  Ledarsvepet och långläsning pushar vi inte på, du kan däremot förstås få en ämnesnotis om du följer något relaterad ämne, exempelvis en tagg för "politik" eller liknande.

  Tråkigt att du känner att morgonpushen inte är för dig. Vi ser dock att den tas emot väldigt positivt av läsarna så vi kommer sannolikt att fortsätta med den. Och just nu kommer vi inte att ta fram någon inställning för att kunna stänga av den, det är helt enkelt inte prioriterat är jag rädd.

  Ha en fin kväll!
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Hej,

  Lättast är väl att göra ”Sammanfattningar” till ett eget val i puchnotiser? Då kan var och en välja om man vill ha den eller inte?
 • Hej Micke,

  Tar med oss förslaget men det är inget vi planerar att göra i nuläget.

  Hälsningar,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Tack för snabbt svar! Berätta gärna hur långt ni kommit sen maj 2019 då Martin frågade om hu roman stänger av pushar av sammanfattningar
 • Hej igen,

  Vi har inte gjort några insatser av det slaget. Personligen skulle jag gärna se att vi tar fram förbättrade möjligheter att personalisera pushnotiserna men hittills har vi inte haft möjlighet att prioritera det. Vi får se var vi lägger krutet framåt!

  Allt gott,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Hej, hur stänger man av just morgonpushen? Verkar knäppt om det fortfarande inte går. Jag vill ha notiser för att veta direkt om det hänt något superviktigt, inte för att få ett pling alltför tidigt varje morgon oavsett vad som hänt. Gillar formatet i morgonpushen men tycker inte det måste pushas utan att man kunde välja att de det på annat sätt.
  Martin
 • Hej Martin!

  Dessvärre är det en helt vanlig pushnotis som inte går att stänga av, utan att på köpet stänga av fler (tex stänga av pushar för inrikeskategorin helt och hållet, då artikeln ligger där). Beklagar att inte kunna möta önskemålet bättre!

  Hälsningar,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Hej Helena! Vilken kategori ligger morgonpushen i på Omni Ekonomi? Inte börs och marknad hoppas jag.
  Martin
 • Hej!

  Den ligger alltid på Näringslivs-kategori.

  Vänliga hälsningar
  Helena
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.