Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför är Omni långsam på min Android?

Något är fruktansvärt trögjobbat i omni. En textbaserad feed ska inte lagga som ett förbannat dataspel på hösta upplösning. Oförsvarbart trögt på en Htc One (snapdragon 600)

Kommentarer

 • Hej Alexander!

  Vi har en ny version av Omni för Android på gång med en rad prestanda och buggfixar.
  Håll ut! :-)

  Med vänlig hälsning,
  Ian

 • Har den nya versionen kommit? På min nya LG G3 är der allt annat än flyt när man scrollar upp ocv ner. I android appen skall tilläggas. Använder mobilsidan för tillfället.

 • Nej, den nya versionen är inte släppt än. Problemet beror på att vårt innehåll visas i webbvyer i appen och på vissa android-mobiler så fungerar inte den metoden speciellt bra. Ny version kommer under hösten.

  Med vänlig hälsning,
  Ian

 • Det är fortfarande väldigt långsamt för mig också. Har en Nexus 5 med Android 5.0.1. Appen ritar om skärmen hela tiden och det går långsamt att scrolla.

 • Hej Tomas,

  Upplever du fortfarande dessa problem? Jag hoppas inte det.

  Hör gärna av dig till vår testledare cattis@omni.se om du skulle vilja komma och testa vår kommande Android-verison. Vi kör tester nästan varje vecka på vårt kontor i Stockholm.

  Markus Gustafsson Chefredaktör och ansvarig utgivare
 • Hej igen Tomas,

  Alldeles snart finns möjlighet att kunna ladda ner och börja testa betaversionen av nya Android-appen. Om du (eller någon annan här) har lust att bli betanvändare så anmäl er här: https://docs.google.com/forms/d/1kIPy6Me8hj79uA...

  Ser fram emot att höra era synpunkter!

  Markus Gustafsson Chefredaktör och ansvarig utgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.