Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur anmäler man annonser?

Hej!

Vi på Omni är angelägna om att du som läsare ska ha en så bra upplevelse som möjligt. Om du har frågor kring annonser eller vill anmäla en annons som störande tar vi gärna emot din synpunkt.

Skriv i så fall ett inlägg i forumet under kategorin ”Anmäl störande annons".
Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej, för tidningar och nyhetsmedier skall alkoholreklam medföljas av informationstext som utgör 20% av ytan. Detta saknas helt i den flödesintegrerade annonsen och är på tok för liten för artikelannonsen.
 • Hej
  Trist att säga då det varit bra, men er nya metod att annonser kommer mitt och plötsligt när man läser en nyhet är ytterst störande. Därför lägger jag av med era nyhetssidor om det inte blir bättre inom kort.
  Mvh
  Roger
 • Varför måste jag mötas av samma aggressiva spelreklam på Omni som i desnuskigaste kvällstidningarna?
 • För aggressiva spelannonser! Bojkotta den typen av annonser
 • Hejsan,

  Seriöst, varför har ni behovet av att skriva om vad som händer i Game of Thrones morgonen efter? Avsnittet går kl 03:00 svensk tid, och det är inte många personer som ser avsnittet på morgonen. Det innebär att väldigt väldigt många som läser era nyheter under dagen kommer få spoilers uppkastade i ansiktet av er!

  Jag vet ni har skrivit "spoilervarning" i början, men det är lätt att missa det. Jag och flera andra jag känner har nu alla blivit spoilade av er.

  Var vänlig och vänta respektabla 24 timmar efter avsnittet har sänts innan ni skriver!
 • Hej Jonathan och tack för ditt mejl!
  Vad tråkigt att du känner att vi har spoilat avsnittet – vi har aktivt försökt att vara extremt försiktiga för att våra läsare inte ska känna så. Vi får diskutera vidare nivån på våra recensioner.
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.