Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Grammatik

Hej jag har aldrig varit särskilt bra på grammatik men ni tar helt klart priset i att vara dåliga. Med tanke på att ni ändå inte lägger upp så många artiklar så borde ni ha tid att granska lite noggrannare.

Annars älskar jag omni och tycker det är en fenomenal app. Ni får gärna lägga upp fler artiklar på senaste nytt.


Mvh
//christian

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för mejl! Vad tråkigt att du upplever att vi slarvar för mycket – vi försöker ständigt bli bättre. Har du några konkreta exempel där du tycker att vi brister? Jag ska föra dina tankar vidare till redaktionen.

  Och: Tack för att du tycker om vår app!

  Mvh /Calle Sandstedt

 • Jag håller med Christian när det gäller grammatik, men de ständigt förekommande  stavfelen är nästan ännu mer störande för läsrytmen. Det är sorgligt att svenska språket utarmas och slarvet visar på en brist på respekt både för språk och mot era läsare. Det är också oroväckande, för att inte säga signifikativt, att ni behöver exempel på felen. Ni får trots det det första helt uppenbara fel som jag fann i dagens utgåva: Ni skriver om en ny läsplatta. En mening inleds ”Än” där det av sammanhanget framgår att det skall vara ”En”. Det finns fler men jag har dessvärre inte tid att ägna mig åt ”Finn fem fel” idag. Särskilt inte eftersom det antagligen förekommer fler än fem. I övrigt tackar jag för en bra tjänst med bra länkar till välskriven, genomtänkt och korrekturläst internationell press där det aldrig förekommer vare sig grammatiska fel eller stavfel. Något att fundera över.
 • Hej,
  tack för ditt inlägg. Stavningen är ett av våra prioriterade områden och vi har en uttalad ambition om att inte ha några stavfel. Jag kan bara beklaga att vi inte alltid lyckas med det. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt arbetssätt för att minimera antalet fel.

  Bästa hälsningar /Josefin Pehrson, nyhets- och utvecklingsredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.