Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Skriva om annan fotboll än engelska ligan?

Hej! Kan ni skriva om mer fotboll än bara engelska ligan? Eller sluta skriva om fotboll helt. För nu gör ni som alla andra svenska medier; skriver bara om fotboll när det rör premier league/real barca. Tottenham möter juventus, en MYCKET större klubb, men ändå innehåller alla rubriker och texten utgår ifrån tottenhams sida. Det är så kallat "biased", vilket är tråkigt att se från en oberoende tidning. Hade förstått om det var ett stort engelskt lag, men tottenham är en liten klubb med kanske 1/20 av Juventus följarskara. Riktigt tradigt att se att även Omni hänger med/blir köpta(?) av premier league hypen.

Kommentarer

 • Hej, Benjamin. Vi skriver mest om Premier League (och svensk fotboll) för att det är populärast bland våra läsare. När det gäller kvällens match mellan Juventus och Tottenham håller jag inte med dig. Jag direktrapporterade om matchen och texten utgick inte alltid från Tottenham – däremot blev det så i slutet av matchen med tanke på hur den utvecklade sig.

  Med vänlig hälsning,
  Sebastian Hagberg, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Förstår att ni skriver om svensk fotboll, absolut! Både och inför matchen så handlade det dock om hur det ska gå för tottenham, vilket är tråkigt vinklat. Att ni har flest läsare om premier league måste kallas för en sanning med modifikation med tanke på att ni endast skriver om det (om än sällan), eller CL (och då de engelska lagen i huvudsaklig fokus). Såg dock inte liveuppdateringen men antar att du skötte det bra! Vill inte klaga, tycker dock det är tråkigt att även Omni endast följer premier league (vilket inte gör det konstigt att fler följer den, då det är den enda som rapporteras i svensk media).
 • Hej Aa,
  inför vinklade vi bland annat på att det var en match mellan Juves starka försvar och Harry Kane, så totalt Tottenhamfokus var det inte. Vår sportrapportering bygger på en enkät vi har gjort där läsarna fått svara på vad de är mest intresserade av. Med det sagt är det jättebra att ni skriver vad ni tycker och vi tar med oss det i framtiden.

  Hälsningar,
  Sebastian Hagberg
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.