Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Förslag på filter för vissa ord

Hej,

Det finns ju ett antal områden som man kan välja att få mer eller mindre nyheter om. Ett av dem är politik, men jag börjar känna att man behöver gå ett steg längre. Vore det möjligt att lägga in ett Trump-filter på något sätt i appen då det känns som att varannan nyhet nu är någon form av satir på en folkvald president. Han kanske inte är så jävla bra, det kan jag hålla med om, men det måtte väl hända annat i världen att skriva om?

För att vara mer seriös: ett filter där man kan ange ord som inte får finnas med i titeln. Det vore fullständigt underbart.

Kommentarer

 • Trumpfilter har många frågat efter mycket  länge. Omni är inte intresserade av att tillmötesgå sina kunders önskemål, så ett sådant filter kan du bara fantisera om.
 • Det är ju himla tråkigt. Förstår inte vad skillnaden är jämfört med att t.ex. dra ned sport-reglaget till noll.
 • Hej,

  Ja, det stämmer att vi med jämna mellanrum får frågor om att kunna välja bort specifika ord. Rent tekniskt är det inte möjligt att göra i nuläget.

  Den här frågan rör både Omnis tekniska och redaktionella sida. Vi har i nuläget inte hittat någon lösning som är tillräckligt bra för att gå vidare med här. Men vi har det i bakhuvudet inför framtida produktutveckling.

  Vänliga hälsningar,
  Samuel Inghammar Utvecklingsredaktör
 • Feedly för bloggar har ju som funktion att man kan exkludera fraser eller ord som man inte vill ha nyheter om.
  Håller med om att denna funktionen borde byggas in - kanske i en betald version?
 • Söker liknande filterfunktion men för ordet ”Melodifestivalen” som intresserar mig lika lite som veganrecept, sill och svensk politik. På samma sätt som man måste kunna följa ämnen måste man väl kunna slippa läsa ointressant material?
 • Hej Robert!

  Jag förstår din tanke och den är god. Kanske hittar vi en lösning i produktutvecklingen framåt som ger möjligheter av den typen du efterfrågar. Samtidigt är det viktigt för oss att vi erbjuder "alla perspektiv", och konsekvenserna av att stänga av vissa ämnen (tänk, enskilda partier, samhällsfrågor mm) skulle kunna strida mot den ambitionen. Förstår du hur jag menar? Tack för din synpunkt, dock. Vi vet att det är något som är efterfrågat och vi tar med oss den.

  Vänliga hälsningar
  Helena sällström, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Det vore som andra här föreslår fint att kunna filtrera bort sånt som känns ointressant, som till exempel melodifestivalen, något som ni dessutom har en helt egen kategori för, något som borde göra det relativt enkelt?
 • Hej,

  Melodifestivalen är inte en egen kategori utan ligger under Kultur& Nöje vilket gör att samma princip gäller: Vi har inte i dag en lösning som vi menar är bra nog. Men vi tar med oss önskemålet.

  Hälsningar
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.