Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför öppnas länkar i extern webbläsare?

Vad har hänt med er app? För när man klickade på en länk till t ex DN, så kunde man enkelt bläddra tillbaka till omni. Varför fungerar inte det längre?

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din feedback. Förändringen beror på en ändring hos Apple som reglerar standarder för hur webbsidor ska öppnas från appar. Inför förändringen visade våra användartestar att en majoritet av användarna tycker att den här varianten är bättre men vi är väl medvetna om att det finns en grupp läsare som klart föredrar den tidigare lösningen – så vi kommer att fortsätta undersöka området och se om det möjligen kan göras valbart i framtiden.

  Tack igen för att du hör av dig.

  Hälsningar
  Helena Sällström, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Jag håller med, det är mycket irriterande att behöva stänga sidan i safari och sedan gå tillbaka till Omni för varje nyhet jag vill läsa lite mer om. Det var mycket smidigare när sidan öppnades direkt i Omni! Speciellt som det ju gick att välja att öppna sidorna i en webbläsare om man ville.
 • Hej!

  Tack för din synpunkt, vi vet att en del läsare föredrog att ha det på det andra viset.

  Vänligen
  Helena, Omni
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Jag identifierar mig till den grupp som föredrar att öppna länkar i Omni-appen. Fördelen med det var administrativ; öppnar jag en länk via Safari så behöver jag välja att stänga ner just den fliken. Eftersom jag ofta läser vidare så innebär det mycket tid som går åt enbart till att stänga massa sidor som jag redan lämnat bakom mig. Skriver under på att göra detta valbart, så jag fortsatt kan kolla en omni-artikel, skanna igenom ett antal av de refererade artiklarna, och snabbt återgå till att läsa andra Omni-nyheter.
 • Hej!

  Jag förstår att det kan bli många flikar. I nuläget kan vi inte erbjuda en lösning där det är valbart att läsa externt eller läsa i Omni, på grund av Apples reglering, men vi tittar på hur vi ev kan hitta andra sätt framåt. Tack för dina synpunkter och ha en bra dag!
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.