Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

För mycket ekonomi

Jag är rätt nöjd med Omni men tycker det är alldeles för mycket ekonomi. Dom som vill ha mycket ekonomi kan väl ställa in det separat. Jag vill inte vara helt utan men i grundutbudet i appen är det ju övervägande ekonomi. Varför?

Malin Hülphers Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Malin,

  Om du loggar in i appen/på sajten kan du gå till inställningarna och själv justera hur mycket nyheter du vill ha i olika kategorier. Då kan du till exempel ställa in att du endast vill läsa de stora ekonominyheterna. Se bild:

  Bifogad fil:
  https://kundo.se/site_media/attachment/forum_87...

  Jenny Åbonde Redaktionssekreterare
 • Ja jag har sett det men jag drar mig för att öppna konto eftersom uppgifterna lämnas till tredje part. Det brukar sluta med att man får mängder med spam. Det är inte värt det

  Malin Hülphers
 • Hej igen,

  Tyvärr kan jag inte hjälpa dig på något annat sätt. Men jag kan säga att jag har ett registrerat konto och får inte mängder med spam. Om du vill kan du läsa användarvillkoren här: https://login.schibsted.com/privacy#part-4
  Hoppas att du fortsätter läsa Omni!

  Jenny Åbonde Redaktionssekreterare
 • Jag förstår att du inte styr över detta men nämner ändå detta eftersom jag är övertygad om att fler tänker som jag. Så fort man är tvungen att fylla i kön och födelseår blir jag misstänksam. Man kan ju fråga sig varför Omni måste veta mitt kön och ålder? Vad har det med min nyhetsmix att göra? Det kan du gärna fråga Omniledningen om. Dom gånger jag fyllt i kön och ålder i andra sammanhang har jag bittert fått ångra det eftersom någon i en annan ände då tror sig veta vad jag behöver.
  Jag tror fler skulle skapa konto på Omni om man slapp fylla i detta.

  Malin Hülphers
 • Anledningen att man ombeds fylla i kön och ålder har inte det journalistiska innehållet att göra utan har med annonserna att göra. Inloggningssystemet (som heter Spid) är gemensamt för alla verksamheter inom Schibsted, som Omni, Svenska Dagbladet och Aftonbladet och syftet att att försöka ge användarna så relevant annonsmaterial som möjligt.

  Jenny Åbonde Redaktionssekreterare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag samtycker till att vissa uppgifter lagras om mig. Läs vår policy