Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Filter mot Corona

Jag skulle vilja i dessa tider ha ett läge i flödet där alla nyheter taggade corona temporärt inte syns för att få en bredare nyhetsrapportering.

Kommentarer

 • Hej Fredrik!

  Jag förstår att det kan kännas övermäktigt med all rapportering om corona, samtidigt påverkar det på ett så genomgripande sätt hela samhället att det är de nyheterna vi behöver prioritera nu. Vi har ingen teknisk lösning för det du önskar, men självklart får vi löpande utvärdera hur balansen i nyhetsrapporteringen ser ut och när vi ska börja skriva mindre om corona till förmån för annat.

  Tack för din feedback!
  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Bra förslag med färre Corona inlägg!
  Och bra om redaktionen modererar "nyheterna" om Corona så att det inte blir alltför många likadana inlägg. Vi vet redan att många smittas och många dör. Det behövs bara en gång per dag!
  När det sedan kommer till siffror är rapporteringen alltför ofta med fokus på flest och störst vilket blir meningslöst när man jämför Sverige med världens mera folkrika länder. Sverige och Belgien (ett land som också misslyckats med Coronahanteringen) har t.ex. länge haft relativt sett fler döda än USA! Men det har man varit tvungen att räkna ut själv utifrån rapporterade katastrofsiffror. 

 • Tack för feedback, Lars! Önskar dig en trevlig jul!

  Hälsningar,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.