Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Filter mot Corona

Jag skulle vilja i dessa tider ha ett läge i flödet där alla nyheter taggade corona temporärt inte syns för att få en bredare nyhetsrapportering.

Kommentarer

 • Hej Fredrik!

  Jag förstår att det kan kännas övermäktigt med all rapportering om corona, samtidigt påverkar det på ett så genomgripande sätt hela samhället att det är de nyheterna vi behöver prioritera nu. Vi har ingen teknisk lösning för det du önskar, men självklart får vi löpande utvärdera hur balansen i nyhetsrapporteringen ser ut och när vi ska börja skriva mindre om corona till förmån för annat.

  Tack för din feedback!
  Vänliga hälsningar
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Bra förslag med färre Corona inlägg!
  Och bra om redaktionen modererar "nyheterna" om Corona så att det inte blir alltför många likadana inlägg. Vi vet redan att många smittas och många dör. Det behövs bara en gång per dag!
  När det sedan kommer till siffror är rapporteringen alltför ofta med fokus på flest och störst vilket blir meningslöst när man jämför Sverige med världens mera folkrika länder. Sverige och Belgien (ett land som också misslyckats med Coronahanteringen) har t.ex. länge haft relativt sett fler döda än USA! Men det har man varit tvungen att räkna ut själv utifrån rapporterade katastrofsiffror. 

 • Tack för feedback, Lars! Önskar dig en trevlig jul!

  Hälsningar,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Och apropå meningslös skitrapportering så borde ni självsanera er ganska rejält vad gäller händelser i USA. Så fort nån släpper en brakare på den sidan ska det vara stora feta rubriker. Helt ointressant i de allra allra flesta fall.
  Skärpning tack.
 • Hej Raffe,

  Tråkigt att du inte uppskattar omfattning av rapportering om USA. Håller däremot inte med dig om att det är ointressant och vi kommer ha en fortsatt hög grad av bevakning.
  Med vänlig hälsning,
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör
 • Lagom är bäst, men är man fetischist så är man väl..
 • :-) Tack för feedback ändå! 

  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.