Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Får oönskade nyheter

Hej,
Jag får otroligt mycket oönskade nyheter som jag inte velat ha senaste tiden. Det gäller sportnyheter trotts att jag stängts alla sådana i mitt flöde, kommer det fortsätta i samma takt framöver behöver jag tyvärr byta nyhets sida för svenska nyheter. Tråkigt då ni tidigare levererat bra värde för mig som kund. Går det att åtgärda?

Kommentarer

 • Hej,
  det låter märkligt, så ska det självklart inte vara. Är det pushnotiser du syftar på eller artiklar du ser i appen? Skicka gärna skärmdumpar så kan vi titta närmare på problemet. Jag har bollat vidare frågan till ansvariga på tekniksidan som ska återkomma.

  Bästa hälsningar /Josefin Pehrson, nyhets- och utvecklingsredaktör
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Jag har också problem med det. Jag får pushnotiser så fort det händer något med fotbollstramset som jag är totalt ointresserad av. Låt gå att det kommer något när den allra sista finalen har varit att ni pushar ut vilket lag som vunnit men jag vill inte ha något annars. Har stängt av allt som har med sport att göra.
 • Jag har samma sak, jag har stängt av att jag inte vill se sport flera gånger men det kommer hela tiden ändå, gäller vanliga nyheter och inte push.
 • Exempel: 17 oktober 2019, kl 11.20: "Kongresspolitikern och medborgarrättskämpen Elijah Cummings är död, skriver amerikanska medier." Jaha, det blir  många push om vi ska få veta när andra länders politiker dör. Presidenter i andra länder kan jag förstå, men annars är det omotiverat.
 • Hej Abraham,

  Tack för att du hör av dig, det är viktigt med feedback för oss.

  Såhär tänker vi: Elijah Cummings är en av de mest kända amerikanska politikerna och har dessutom nyligen varit aktuell genom sitt bråk med Donald Trump. Han har ovanpå det en framträdande roll i representanthusets utredningar om Trumpadministrationen. Jag förstår att det inte är en intressant nyhet för alla men vi bedömer faktiskt att den kan ha realpolitisk påverkan och att hans namn är tillräckligt känt för att en pushnotis ska vara motiverad.

  Med det sagt, respekterar synpunkten. Vänliga hälsningar,

  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.