Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Expandera artiklarna istället för att öppna ny sida

Såg nu att artiklarna inte längre expanderar när man klickar på dem. Det gör det mycket jobbigare att använda sidan och läsa nyheterna.
Mitt förslag är att ändra tillbaka till så som det var tidigare.

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din feedback. Förändringen beror på en ändring hos Apple som reglerar standarder för hur webbsidor ska öppnas från appar. Inför förändringen visade våra användartestar att en majoritet av användarna tycker att den här varianten är bättre men vi är väl medvetna om att det finns en grupp läsare som klart föredrar den tidigare lösningen – så vi kommer att fortsätta undersöka området och se om det möjligen kan göras valbart i framtiden.

  Vi tar gärna emot synpunkter och idéer från er läsare på detta område.

  Hälsningar
  Helena Sällström, Omni
  Redaktion Omnis nyhetsredaktion
 • Hej, som UX-designer måste jag säga att ni gör ett stort misstag då ni ändrar ett mycket smidigt designmönster på er webbplats för att ni ska lösa krav i er webapp. Använd isf ett sätt för appen, och behåll det andra (smidigare) för site (som sannolikt har fler användare) Det största problemet är ju att jag får "börja om" att läsa era nyheter då jag klickat upp en nyhetsartikel - då de nyheter ni lägger under listas från den första igen. Det är ju självklart att det är mer effektivt att öppna upp artikeln kontextuellt. Misstänker att ni kommer att tappa läsare pga denna ändring, vilket ni möjligen redan märkt av.
 • Hej Christoffer,

  Jag känner inte igen det du beskriver. Du får gärna ta en bild av det du upplever som en förändring av webbplatsen så hjälper du mig att förstå bättre.

  Vänligen
  Helena Sällström, Omni
  Helena Sällström Nyhets- och utvecklingsredaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.